03:43:02 26.04.2024
Stiri

Vânătoare cu final tragic! A participat și un angajat al SIS

Social 23.11.2015 12:33 Vizualizări1781 Autor: Stela Mihailovici
Vânătoare cu final tragic! A participat și un angajat al SIS facebook.com


Procuratura a inițiat un dosar penal pentru vătămare gravă a integrităţii corporale, după ce un bărbat a fost rănit la o vânătoare, care s-a desfășurat pe 22 noiembrie în preajma localității Stoicani din Soroca.

Tânărul de 22 de ani, care a fost împușcat în zona feței, a fost transportat de urgență la Spitalul Clinic Republican și a fost supus unei intervenții chirurgicale, starea lui fiind gravă.

Ministrul Mediului, Valeriu Munteanu, a asociat tragedia cu vânătoarea din Pădurea Domnească și bănuiește că s-a încercat mușamalizarea cazului. „A avut loc o nouă vânătoare „infracțională” unde un tânăr a fost rănit, prin împușcare, în zona ochilor. Coincidențele cu evenimentul fatal din decembrie 2012 nu se opresc aici. Protagoniștii vânători au fost reprezentanți „de vază” ai protipendadei moldovenești, iar fapta s-a încercat a fi ascunsă”, a scris ieri Munteanu pe o rețea de socializare.

Oamenii legii anunță că cei șapte participanți la vânătoare aveau permis de portarmă și autorizație pentru desfășurarea vânătorii. Pentru întreaga perioadă a investigațiilor, armele au fost ridicate.

Procuratura dezvăluie că la vânătoare a participat şi un angajat al Direcţiei Serviciului de Informații și Securitate Floreşti.

Ministrul Valeriu Munteanu a făcut publice numele tuturor participanților la vânătoare, dar are bănuieli că aceștia nu au fost „unicii protagonişti ai debandadei de la Soroca”.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md