07:29:24 27.04.2024
Stiri

ÎNDEMNUL Ambasadei SUA la Chișinău pentru partidele din R. Moldova: „Imaginea Moldovei suferă din cauza intrigilor continui ale elitelor politice”

Politică 31.10.2015 09:25 Vizualizări949 Autor: Ziarul National
ÎNDEMNUL Ambasadei SUA la Chișinău pentru partidele din R. Moldova: „Imaginea Moldovei suferă din cauza intrigilor continui ale elitelor politice” basarabia.md


Ambasada Statelor Unite ale Americii la Chișinău a făcut public un apel pentru partidele din R. Moldova prin care le îndeamnă să formeze rapid un nou Guvern proeuropean.

„Ambasada Statelor Unite ale Americii îndeamnă toate partidele politice din Moldova să înceapă să acționeze în numele poporului Moldovei prin formarea rapidă a unui Guvern și prin conlucrarea pentru implementarea imediată a reformelor”, este îndemnul diplomației americane.

„Imaginea Moldovei acasă și în străinătate suferă din cauza intrigilor continui ale elitelor politice și, în unele cazuri, ale persoanelor fizice. Este timpul să se pună deoparte animozitățile și interesele proprii, ori imprevizibilitatea continuă afectează în mod negativ capacitatea Moldovei de a avansa pe calea sa europeană”, se arată în apelul Ambasadei SUA în R. Moldova.

Statele Unite ale Americii susțin că rămân în continuare „prietenul și partenerul poporului Moldovei, popor care merită un Guvern ce dorește un viitor european democratic și prosper fără corupție și fără îmbogățire personală în detrimentul poporului”.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md