07:14:25 03.05.2024
Stiri

FOTO // Cele mai grozave INVENȚII din 2015

Știri 04.10.2015 14:40 Vizualizări1382 Autor: Ziarul National


FOTO // Cele mai grozave INVENȚII din 2015

Inventatorii stau zi şi noapte şi se gândesc cum să facă vieţile oamenilor mai comode, plăcute şi interesante. Site-ul „Brightside” a prezentat câteva dintre cele mai ingenioase lucruri care au fost inventate în ultimul an, multe dintre ele fiind chiar utile:

Dispozitivul care îţi arată cum va fi vremea mâine

Ken Kawamoto este un inginer software care a venit cu ideea creării unui dispozitiv care afişează vizual cum va fi vremea în ziua care urmează. L-a denumit „Tempescop”. Dacă mâine va fi o furtună cu tunete şi fulgere, dispozitivul va genera flashuri de lumină adevărată şi va curge apă pe pereţii dispozitivul dacă vremea va fi ploioasă. Este cu adevărat impresionant! Singura problemă este că nu poate arăta încă zăpada.

Ceştile-oglindă

O echipă de inventatori japonezi a creat un set unicat de cești de ceai şi farfurioare, cărora le-au dat numele de „Waltz”. Aceste ceşti reflectă modelul colorat al farfurioarelor pe care stau, făcând astfel alegerea unui set asortat mult mai simplă.

„Șa” pentru tătici

„SaddleBaby” este o o modalitate fantastică de a căra copiii cărora le place să stea pe umerii taţilor lor. Bărbații au acum mâinile libere pentru a-şi folosi telefonul sau aparatul de fotografiat, aşa că toată lumea este fericită.

Pantofii cu şi fără toc

Femeile Își pot transforma pantofii dintr-o pereche de zi, cu talpă joasă, într-una cu toc, pentru seară. Designerul Tanya Heath a inventat o pereche de pantofi speciali care se potrivesc unei întregi game de tocuri diferite. Sunt de nelipsit din garderoba doamnelor cărora le plac pantofii cu toc, dar care trebuie să şi şofeze.

Cada sferică
Datorotă invenţiei designerului rus Aleksandr Zhukovski, acum poţi face baie în această cadă sferică şi te simţi de parcă ai înota prin aer.

Scara portabilă pentru a urca în copac

Mulţi adulţi regretă că deja sunt prea în vârstă pentru a mai putea să se caţere în copaci fără a risca să se accidenteze. Acum avem CanopyStair, cu ajutorul căreia poţi ajunge cu usurinţă în vârful unui pom, fără să-ţi mai faci griji dspre posibilitatea unei căderi. Scara poate fi ataşată oricărui copac, fără a-i răni scoarţa.

Încălţările care se mulează pe picior

Designerul japonez Masaya Hashimoto a venit cu ideea de a crea o pereche nouă de încălţări, care se mulează perfect în jurul tuturor curbelor piciorului. Încălţările nu au nicio cusătură şi sunt făcute dintr-un material elastic

Tastatura invizibilă

Tastatura invizibilă Nokieste alcătuită din două brăţări simpliste care monitorizează mişcarea degetelor. Impresionant, într-adevăr, dar este puţin dificil de folosit dacă nu eşti obişnuit să tastezi în aer.



Proiectoare pentru biciclişti

Designerul Elnur Babeyev, originar din Azerbaijan a venit cu această idee: proiectorul pentru biciclişti, care să indice clar şoferilor ce intenţionează acesta să facă. Proiectorul este prins de scaun şi se activează automat la fiecare schimbare pe care ciclistul o face.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Avatarul Partidului Șor

26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md