07:18:16 26.04.2024
Stiri

DORUL lui Ionel Istrati

Monden 22.03.2015 15:13 Vizualizări3997 Autor: Daniela Hadei
DORUL lui Ionel Istrati


SUCCES // După scurtmetrajul „Dor de mamă”, care a emoționat publicul de pe ambele maluri ale Prutului, Ionel Istrati lucrează la alte patru proiecte muzicale, dar „mai vesele și dansante”

Melodiile sale au ajuns rapid la inima publicului, iar cel mai recent videoclip pentru piesa „Dor de mamă”, care o are pe Andreea Marin în rolul principal, a răscolit sentimente și a lăsat publicul în lacrimi.

„Este un proiect necomercial”, așa cum afirmă Ionel Istrati, iar scurtmetrajul a fost realizat în memoria bunicii sale. După acest proiect însă, care i-a adus mult succes și premii de valoare, artistul a început munca pentru alte piese noi, de dragoste.

„Andreea Marin a acceptat din prima”

Pentru cel mai recent videoclip, interpretul din R. Moldova a muncit cot la cot cu vedeta de televiziune din România, Andreea Marin, iar colaborarea a fost una foarte frumoasă, așa cum ne spune chiar el. Artistul se mândrește că a primit trofeul pentru cel mai bun videoclip al anului și nu exclude și alte colaborări cu „Zâna surprizelor”.

„Scopul meu a fost să ajung la inima publicului și sunt foarte fericit că mesajul piesei a fost înțeles”, menționează artistul. Scurtmetrajul a fost realizat în memoria bunicii sale, pe care a pierdut-o în urmă cu 15 ani. „De atunci țin minte că ne uitam la emisiunea „Surprize, Surprize”. Apoi, am aflat că Andreea Marin a rămas orfană de mamă la o vârstă fragedă și, din acest considerent, am decis să-i propun acest rol în videoclip. I-am scris, i-am expediat scenariul, versurile și a acceptat din prima. Andreea Marin este o femeie foarte frumoasă, cu un suflet mare, este aceeași ca și în „Surprize”. Încă nu am discutat despre alte proiecte în comun, dar niciodată nu știm ce ne poate rezerva viața”, precizează Ionel Istrati.

Un videoclip inspirat din viața reală

Ionel ne spune că acest filmuleț a fost inspirat din viața reală și că nu este o rușine să cânte astfel de piese. „Mulți dintre noi ne mândrim că avem o mamă, dar nu trebuie să uităm nici de acei copii care nu o au. Am participat la multe concerte de caritate și binefacere pentru copii, iar prin intermediul acestei piese am reușit să ajungem la sufletul publicului din România și din R. Moldova”, ne spune artistul, care zice că, după acest videoclip, care este unul mai trist, va reveni cu noi proiecte, mai vesele.

„După acest scurtmetraj de jale și tristețe, mi-am dat seama că trebuie să vin și cu ceva mai vesel. Am primit foarte multe aprecieri, dar nu trebuie de stat mult pe același ritm”, zâmbește Ionel.

Fiecare piesă trebuie să fie diferită

Ionel Istrati zice că fiecare piesă este specială pentru el și se regăsește în fiecare stil muzical. Deși și-a obișnuit fanii cu melodii dansante și videoclipuri incendiare, artistul susține că a vrut să prezinte publicului și o altă imagine a sa.

„Am vrut să arăt că pot face și altceva. Mă regăsesc în toate piesele mele, chiar dacă fiecare este diferită în felul ei. De fapt, acesta este și scopul meu, ca piesele să difere una de alta, atât ca stil, ritm, cât și ca idee. Îmi place să fac totul diferit, ca publicul să nu se plictisească. Așa cred eu că este mai bine”, zice artistul.

Visul din copilărie, realizat în America

Iarna trecută, Ionel Istrati a fost într-o vacanță frumoasă peste Ocean, iar pe lângă faptul că s-a întâlnit acolo cu mai mulți prieteni, a avut o întâlnire și cu idolul său, Britney Spears, pentru care a pregăti și un cadou de valoare.

„În fiecare an merg la munte, dar în această iarnă am decis să-mi fac o altfel de vacanță. Am vizitat două mari orașe din America, a fost super. De asemenea, mi-am întâlnit și idolul din copilărie, Britney Spears. Știam din timp că voi avea o întâlnire cu ea, iar cu această ocazie i-am pregătit și un cadou: un lanț din aur cu un pandantiv unde era scris numele copiilor ei și mesajul „Te iubesc, mamă”. Pentru mine este important faptul că am văzut-o și am discutat cu ea. Am fost încântat de faptul că știa unde se află țara noastră și nu a trebuit să-i arăt pe hartă”, ne povestește Ionel.

„Am fost în pielea fanilor mei”

După întâlnirea cu vedeta americană, Ionel a înțeles cum e să fii un fan adevărat și a simțit pe propria piele ce înseamnă să dai mâna cu un artist pe care îl adori.

„Am înțeles de ce fanii mei uneori sar emoționați pe scenă, strigă de bucurie sau vin să se fotografieze cu mine. Am intrat și eu în pielea lor și am înțeles cum este să vezi în față un artist pe care îl adori încă din copilărie. Am simțit și eu aceleași emoții când am văzut-o pe Britney Spears”, susține interpretul, care s-a întors acasă cu noi idei și forțe de muncă.

„Acum sunt preocupat de proiectele mele și voi veni cu un concert atunci când ele vor fi gata. Cert este că vor fi lansate în acest an”, ne spune Ionel.

Patru piese „super-comerciale”

Patru piese „super-comerciale”, de dragoste, vesele și ritmate. Asta pregătește Ionel Istrati pentru anul 2015.

„După proiectul meu necomercial, „Dor de mamă”, acum lucrez la patru piese noi, dar de data aceasta – comerciale. La aceste proiecte voi colabora și cu cineva din afara țării, iar piesele vor fi în engleză, rusă și română”, ni se destăinuiește interpretul.

Ionel Istrati susține că nu acordă o atenție foarte mare criticilor negative, deoarece ar conta mai mult părerea majorității. „Contează foarte mult ce spun prietenii și apropiații mei, dar și majoritatea fanilor. Nu acord atenție foarte mare comentariilor și criticilor negative. Câți oameni, atâtea păreri, este imposibil să fii pe placul tuturor. Atât timp cât mie îmi place ceea ce fac, iar 80 sau chiar 90% din creațiile mele sunt apreciate și plac publicului, deja este bine. Nimeni nu este perfect și nu poate fi pe placul tuturor”, a conchis Ionel Istrati.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md