Are 50 de ani, dar arată de 30. Ce ingredient ADAUGĂ în mâncare pentru a se menține TÂNĂRĂ
La cei 51 de ani ai săi, Anjula Devi, o femeie din India, nu are niciun rid și arată foarte bine la vârsta ei.
Mamă a doi copii, Anjula susține că secretul tinereții ei constă în condimentele pe care le adaugă de fiecare dată în mâncare.
Femeia a recunoscut că a învățat să gătească de la tatăl ei și acum are propria școală unde oameniii pot învăța să gătească mâncare tradițională indiană.
„Îmi place să gătesc legume proaspete și verdețuri și nu folosesc niciodată coloranți artificiali sau conservanți”, a spus Anjula.
Femeia susține că secretul tinereții ei constă în special în condimentele pe care le adaugă în mâncare, și anume tumeric, coriandru, semințe de muștar, kashmiri chilli, scorțișoară și cardamon verde, scrie doctorulzilei.ro.
„Condimentele ne ajută să ne menținem tineri, iar eu sunt dovada vie”, a adăugat Anjula.
Casă cu două etaje, construită pe un bloc de locuit din Chișinău: Autoritățile capitalei oferă detalii despre dezmăț
Rectorul Universității din București, Marian Preda, Doctor Honoris Causa al Universității de Stat din Moldova: „Este un titlu academic care mă onorează, dar mă și obligă”
DECIS // Votul prin corespondență, pilotat la scrutinul din toamna anului 2024, pentru cetățenii R. Moldova aflați în SUA și Canada: Opoziția va contesta inițiativa la Curtea Constituțională