04:37:17 27.04.2024
Stiri

Andreea Marin, la un pas de a se sinucide

Actualitate 29.09.2021 17:42 Vizualizări7630 Autor: Ziarul National
Andreea Marin, la un pas de a se sinucide BZI


Andreea Marin a suferit de depresie și a vorbit despre episoadele pe care le-a traversat cu onestitate, arătând și cum a reușit, cu ajutorul medicilor, să treacă peste boală.

Andreea Marin a suferit de depresie și a vorbit despre diagnosticul său și despre cele mai crunte episoade pe care le-a traversat într-un interviu onest în care a și recunoscut că a fost la un pas de suicid.

„Am luptat ani de zile cu depresia. De menționat este că o persoană când trece prin depresie nu-și dă seama și neagă ce i se întâmplă. E ca și cum, dacă ți se spune că ai depresie ești arătat cu degetul, semn că ești nebună. Eu am înțeles și am spus mai departe tuturor celor care trec prin asta: depresia e o boală, nu e o vină și nu e un cuvânt de aruncat în ochii cuiva”.

Cu toate că Andreea Marin a suferit de depresie, ea a reușit, cu ajutorul psihologilor și al unui psihiatru, să se simtă mai bine și să treacă peste boală. „Am mers la psiholog, am consultat și-un psihiatru, acești oameni au avut grijă de mine, m-au făcut să înțeleg că nu e o vină și că există leac pentru depresie, eu am ascultat și-am făcut întocmai”, a declarat vedeta la Kanal D.

Mai mult, faptul că Andreea Marin a suferit de depresie a adus-o în pragul suicidului, iar prezentatoarea TV a povestit că a ajuns într-o etapă a vieții în care se trezea plângând în fiecare dimineață.

„După un an și jumătate mi-am restabilit acest echilibru, repet pentru cei care nu știu, treceam printr-o insomnie cumplită, nu puteam să adorm, deloc aproape, aveam o furtună interioară, o durere în piept, o simțeam aproape în fiecare zi, mă trezeam dimineața cu ochii în lacrimi deja… și ce supărare să fi avut peste noapte?! Am luat un medicament care a avut acest efect advers. Da, e adevărat am fost la un pas de a mă sinucide. Erau niște lucruri inexplicabile și uneori și cei din familie se uită la tine și se întreabă: mă, dar ce tot atâta ești supărată de nu-ți mai trece? Zi după zi ai un necaz, de fapt ce ți s-a întâmplat? Ai un copil, ai casă, ai masă, care e problema?”, a mai spus Andreea Marin.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md