17:25:06 26.04.2024
Stiri

După 11 ani în Parlamentul R. Moldova, unde a schimbat mai multe partide, Sergiu Sîrbu vrea să se facă DOCTOR în domeniul dreptului constituțional. „Acum am libertatea de a cumula mai multe activități REMUNERATE și obștești”

Actualitate 02.09.2021 10:59 Vizualizări1623 Autor: Ziarul National
După 11 ani în Parlamentul R. Moldova, unde a schimbat mai multe partide, Sergiu Sîrbu vrea să se facă DOCTOR în domeniul dreptului constituțional. „Acum am libertatea de a cumula mai multe activități REMUNERATE și obștești”


Fostul deputat comunist, democrat și, ulterior, al Partidului „Șor”, Sergiu Sîrbu, susține că are planuri mari de viitor, după ce la alegerile parlamentare din iulie curent nu a mai ajuns în Parlamentul R. Moldova. După 11 ani de deputăție, Sergiu Sîrbu vrea s-o ia de la capăt la vârsta de 40 de ani.

„Farmecul unei activități în afara domeniului public este libertatea și posibilitatea de a cumula mai multe activități atât remunerate, cât și obștești, atât în republică, cât și peste hotare”, a scris acesta într-o postare pe Facebook.

În același context, Sîrbu a dezvăluit cu ce se va ocupa după ce s-a perindat prin mai multe partide.

„Voi continua studiile de doctorat și voi face cercetare pe domeniul dreptului constituțional. De asemenea, voi continua să ajut colegii din partid (Partidul „Șor”) și Parlament cu expertiză juridică, legislativă, electorală etc., fără implicare directă în politică. În calitate de expert electoral înregistrat la OSCE/ODIHR, în măsura posibilităților, intenționez să pun în aplicare experiența electorală de circa 18 ani pentru a participa la misiuni de monitorizare a alegerilor în statele membre OSCE.

Totodată, am revenit la conducerea Centrului pentru Investigații Juridice și Apărarea Drepturilor omului în speranța de a fi activ în promovarea drepturilor omului (în special pentru persoane defavorizate), expertiză juridică și legislativă, observarea alegerilor, acțiuni de caritate și multe altele. Dacă îmi va reuși, va arăta timpul”, a conchis Sîrbu.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md