06:54:18 27.04.2024
Stiri

Ministrul Justiției, după ATACUL lui Stoianoglo la adresa guvernării: „Cetăţenii îl plătesc cu 34 de mii de lei pe lună nu ca să facă politică, dar ca să prindă hoţii. PG a devenit ultima speranţă a hoţilor”

Actualitate 19.08.2021 14:53 Vizualizări2312 Autor: Ziarul National
Ministrul Justiției, după ATACUL lui Stoianoglo la adresa guvernării: „Cetăţenii îl plătesc cu 34 de mii de lei pe lună nu ca să facă politică, dar ca să prindă hoţii. PG a devenit ultima speranţă a hoţilor”


„Cetăţenii îl plătesc cu 34 de mii de lei pe lună nu ca să facă politică, dar ca să prindă hoţii”. Așa a comentat ministrul Justiției, Sergiu Litvinenco, declarațiile de astăzi ale procurorului general, Alexandr Stoianoglo, care a acuzat guvernarea că ar vrea să-și subordoneze politic Procuratura Generală.

Potrivit ministrului, Stoianoglo „nu a prea prins hoţi, dar se vede lider al opoziţiei”.

CITIȚI și VIDEO // Alexandru Stoianoglo o compară pe Maia Sandu cu Vlad Plahotniuc: „Încearcă să-și subordoneze toate instituțiile statului”. Șeful statului i-ar fi prezentat „o listă” cu persoanele care ar trebui să stea la închisoare

„De minciuni nu mai spun nimic. L-a eclipsat şi pe Dodon. De exemplu, a spus că la ultima ședință a CSS-ului i s-ar fi dat indicații să deschidă dosare penale pe liderii Blocului electoral al comuniștilor și socialiștilor. Dincolo de faptul că sunt minciuni sfruntate, la ultima ședința Stoianoglo nici măcar nu a fost prezent… Pot să continui. Dar mă opresc prin a face o concluzie tristă: Procuratura Generală a devenit ultima speranţă a hoţilor”, a scris Litvinenco pe Facebook.

CITIȚI și Stoianoglo se JURĂ că nu are nimic cu Platon, dar încă se gândește dacă-l va anunța în căutare INTERNAȚIONALĂ. Procurorul nu-și asumă nici plecarea din R. Moldova a lui Cavcaliuc sau Andronachi: „Dar ce am eu cu asta?”

Amintim că Alexandr Stoianoglo a denunțat astăzi tentativa actualei guvernări de a-l demite, anunțând că va solicita opinia organizațiilor internaționale ale procurorilor și a Comisiei de la Veneția în ceea ce privește modificările la Legea cu privire la Procuratură, care instituie un mecansim de a evalua și demite procurorul general.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md