07:57:37 02.05.2024
Stiri

Prma VICTORIE pentru Messi la PSG. Argentinianul a primit numărul dorit la PSG! Prima imagine cu tricoul

Actualitate 11.08.2021 08:59 Vizualizări2947 Autor: Ziarul National
Prma VICTORIE pentru Messi la PSG. Argentinianul a primit numărul dorit la PSG! Prima imagine cu tricoul


Lionel Messi a sosit ieri la Paris, unde a fost așteptat de mulți fani ai lui PSG, iar argentinianul va semna miercuri un contract cu vicecampioana Franţei.

După ce a efectuat vizita medicală, Messi a mers la Stadionul "Parc des Princes", unde s-a pozat cu tricoul lui Paris Saint-Germain.

În imaginile apărute pe rețelele de socializare, starul argentinian are tricoul cu numărul 30, cel pe care l-a purtat și la debutul său de la FC Barcelona. Messi a avut posibilitatea a prelua numărul 10 de la Neymar, însă a refuzat.

Pentru tricoul cu numărul 30, PSG a avut nevoie de aprobarea Ligii Profesioniste de Fotbal din Franța, pe care a primit-o. În mod normal, numerele 1, 16 și 30 sunt rezervate portarilor, însă oficialii din Hexagon au acceptat să facă această excepție pentru cel care deține șase Baloane de Aur, scrie L'Equipe.

Numărul 30 de la PSG îi aparținea până acum portarului de rezervă Alexandre Letellier (30 de ani), însă acesta îi va fi cedat lui Messi.


PSG a anunțat că va organiza o conferință de presă miercuri, de la ora 12:00, la Stadionul "Parc des Princes", în care, cu siguranță, Lionel Messi va fi prezentat în calitate de jucător al formației din capitala Franței.

În această seară, PSG a postat mai multe clipuri pe rețelele sociale făcând referire la Lionel Messi, însă fără a menționa numele fotbalistului argentinian. Într-unul dintre acestea este prezentat magazinul oficial al clubului, acolo unde urmează să se afle și tricoul sud-americanului.

Când ar putea debuta Lionel Messi la PSG

Presa internațională anunță că transferul lui Messi pe Parc des Princes este foarte aproape de oficializare, iar starul argentinian va primi un contract pe două sezoane, cu opțiune de prelungire pe încă unul, urmând să încaseze un salariu anual de 35 de milioane de euro, cu tot cu bonusuri de performanță.

Publicația franceză Le Parisien a încercat să contureze programul lui Messi din ultima lună și să intuiască momentul în care atacantul va debuta la noua sa echipă. Pentru PSG urmează duelul de pe teren propriu cu Strasbourg (14 august), din Ligue 1, însă Leo nu va juca, având în vedere că nu a susținut niciun antrenament colectiv în ultima lună. În schimb, duelul de la finalul acestei săptămâni ar putea fi un prilej pentru francezi să îl prezinte pe Messi în fața suporterilor.

Debutul lui Messi la PSG are cele mai mari șanse să se producă duminică, 29 august, contra lui Reims, în deplasare. La acel moment, deținătorul a șase Baloane de Aur ar avea deja trei săptămâni de pregătire și ar putea fi apt pentru un meci oficial, scrie sursa citată.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Avatarul Partidului Șor

26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md