11:49:13 26.04.2024
Stiri

Quentin Tarantino a dezvăluit că nu îşi susţine financiar mama pentru că nu l-a susţinut în carieră: „M-a jignit”

Actualitate 10.08.2021 09:17 Vizualizări2131 Autor: Ziarul National
Quentin Tarantino a dezvăluit că nu îşi susţine financiar mama pentru că nu l-a susţinut în carieră: „M-a jignit” Profimedia Images


Quentin Tarantino a dezvăluit că nu îşi susţine financiar mama, decizie pe care a luat-o în copilărie pentru că mama sa nu l-a susținut în carieră. Regizorul, cunoscut pentru filme ca "Pulp Fiction" şi "Once Upon a Time in Hollywood", a vorbit despre hotărârea sa într-un episod recent al podcastului "The Moment".

El povesteşte de un moment în care mama lui a ţinut partea profesorilor când a fost certat pentru că a scris scenarii la şcoală, la doar 12 ani.

Vorbind într-un episod recent al podcastului "The Moment", găzduit de Brian Koppelman, Tarantino, în vârstă de 58 de ani, a explicat că profesorii săi au văzut în scrierea de scenarii "un act sfidător de rebeliune".

După ce a avut necazuri la şcoală, îşi aminteşte regizorul, mama "m-a jignit în legătură cu asta ... şi, în mijlocul micii sale tirade, a spus: 'O, şi apropo, această mică carieră de scriitor (...) Această prostie s-a terminat' ".

"Când mi-a spus asta într-un mod sarcastic, am spus 'OK, când voi deveni un scenarist de succes, nu vei vedea niciodată vreun ban din succesul meu. Nu va exista casă pentru tine. Nu va exista vacanţă pentru tine, nici un Cadillac cum avea Elvis pentru mămică. Nu primeşti nimic. Pentru că ai spus asta", a adăugat Tarantino, citat de Agerpres.

"Există consecinţe pentru cuvintele voastre atunci când este vorba despre copiii voştri. Amintiţi-vă că există consecinţe pentru tonul vostru sarcastic despre ceea ce este important pentru ei", a subliniat cineastul.

Mama lui Tarantino, Connie Zastoupil, ar avea în prezent circa 75 de ani. Al doilea soţ al său, Curtis Zastoupil, pe care l-a cunoscut când s-a mutat familia la Los Angeles, ar fi "încurajat" ambiţia lui Tarantino de a face filme.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md