06:54:25 02.05.2024
Stiri

Mesajul emoționant pe care i l-a transmis Michelle lui Barack Obama, cu ocazia împlinirii a 60 de ani: „După atâția ani, încă întorc capul după tine. Te iubesc, Barack!”

Actualitate 06.08.2021 07:28 Vizualizări2482 Autor: Ziarul National
Mesajul emoționant pe care i l-a transmis Michelle lui Barack Obama, cu ocazia împlinirii a 60 de ani: „După atâția ani, încă întorc capul după tine. Te iubesc, Barack!”


Michelle Obama și-a arătat încă o dată afecțiunea pentru soțul ei, cu ocazia aniversării acestuia.

Barack Obama a împlinit 60 de ani, iar Michelle, femeia care îi este alături de mai bine de 28 de ani, i-a urat public „La mulți ani”, folosindu-se de rețelele de socializare care le permit să mențină constant legătura cu fanii lor.

Fosta primă doamnă a Statelor Unite a postat pe Twitter un mesaj care amintește că relația ei cu Barack este mai presus de orice, pentru fiecare dintre ei: „Dintre toate realizările tale, știu că faptul că ești un tată prezent și iubitor pentru fetele noastre e mai presus de toate”, a scris ea.

„Îți mulțumesc că nu ai permis niciodată ca greutatea lumii să te împiedice să fii un soț și un tată minunat. La mulți ani”, a scris ea, citată de elle.ro.


Michelle a postat și o fotografie de familie, în care cuplul este însoțit de cele două fiice ale lor, Malia și Sasha, care au acum 23, respectiv 20 de ani.

Câteva ore mai târziu, pe contul ei de Instagram a apărut și o copertă de revistă din 2008, în care Barack, cu ochelari de soare și ieșind dintr-o mașină, arată ca un star de cinema. De data asta, Michelle a scris: „După atâția ani, încă întorc capul după tine. Te iubesc, Barack!”.

Miercuri, familia Obama și-a anunțat decizia de a renunța la petrecerea din acest weekend pe care o plănuiseră îndelung la Marthas Vineyard, un loc drag lor, spunând că lista de invitați se va rezuma la familie și prieteni apropiați. Motivul schimbării bruște de planuri este creșterea numărului de infectări cu varianta Delta a COVID-19 și îngrijorarea crescândă a autorităților privind transmiterea virusului în grupuri mari de oameni, fie ei și vaccinați.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Avatarul Partidului Șor

26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md