10:29:27 02.05.2024
Stiri

VIDEO // Guvern ÎNVESTIT: Membrii Cabinetului Gavriliță au depus JURĂMÂNTUL la Președinție. „Este important ca orice decizie pe care o luați să pornească de la nevoia cetățeanului”

Actualitate 06.08.2021 15:36 Vizualizări1783 Autor: Ziarul National
VIDEO // Guvern ÎNVESTIT: Membrii Cabinetului Gavriliță au depus JURĂMÂNTUL la Președinție. „Este important ca orice decizie pe care o luați să pornească de la nevoia cetățeanului”


Membrii Cabinetului Gavriliță au trecut drumul de la Parlament la Președinție, imediat după ce au primit votul deputaților, și au depus jurământul în fața președintei Maia Sandu.

Șeful statului le-a transmis noilor miniștri că „provocările sunt mari”, iar „așteptările” de la ei „sunt și mai mari”.

CITIȚI și VIDEO, UPDATE // Cabinetul Gavrilița, învestit cu 61 de voturi în Parlament. „Programul vremurilor bune va duce R. Moldova mai aproape de integrarea europeană”

„Milioane de oameni sunt cu ochii pe voi. Eu o să vă sprijin, Parlamentul o să vă sprijine, aveți sprijinul partenerilor de dezvoltare, dar e important să aveți și sprijinul cetățenilor. Să fiți aproape de oameni, să comunicați cu ei și orice decizie pe care o luați să pornească de la interesul și nevoia cetățeanului. Vă urez să vă faceți lucrul cu onoare, cu demnitate și cu mult curaj!”, le-a transmis Maia Sandu.

CITIȚI și OPINII de la Bruxelles, după învestirea Caboinetului Gavrilița: „Am încredere că noul Guvern, susținut în mod transparent de o majoritate parlamentară proeuropeană și împreună cu președinta Maia Sandu vor accelera reformele așteptate”

„Vom munci ca să curățim instituțiile statului de hoți și corupți, pentru ca instituțiile publice să lucreze pentru interesele cetățenilor. Vom munci pentru a crea locuri de muncă, pentru ca investițiile publice să aducă repede rezultate reale pentru cetățeni”, a promis premierul Natalia Gavrilița, după ce a depus jurământul de credință Republicii Moldova.


Stiri relevante
02.05.2024 09:29 121 Joia Mare: Tradiții

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md