05:52:06 26.04.2024
Stiri

Ambasadorul Golovatiuc, RECHEMAT de MAEIE, după ce ar fi încercat să SEDUCĂ forțat o angajată a misiunii diplomatice de la Moscova: „În cadrul ministerului se promovează toleranță zero față de ABUZURI de oricare tip”

Actualitate 29.07.2021 15:20 Vizualizări1995 Autor: Ziarul National
Ambasadorul Golovatiuc, RECHEMAT de MAEIE, după ce ar fi încercat să SEDUCĂ forțat o angajată a misiunii diplomatice de la Moscova: „În cadrul ministerului se promovează toleranță zero față de ABUZURI de oricare tip”


Ambasadorul R. Moldova în Federația Rusă, Vladimir Golovatiuc, a fost rechemat de Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE), după ce ar fi încercat să seducă, chiar în incinta misiunii diplomatice, o angajată.

Potrivit purtătorului de cuvânt al MAEIE, Daniel Vodă, Ambasadorul Golovatiuc a fost rechemat pentru o perioadă nedeterminată. De asemenea, acesta a subliniat că „respectul și protejarea demnității umane constituie unul din principiile de bază de care se ghidează serviciul diplomatic”.

Citește și: Ambasadorul Golovatiuc ar putea avea mari PROBLEME, după ce i-a permis lui Dodon să realizeze vlogul său, în care a transmis mesaje politice, în sediul Ambasadei R. Moldova la Moscova: „MAEIE s-a autosesizat și a solicitat EXPLICAȚII”

„MAEIE l-a rechemat la Chișinău pe Ambasadorul Vladimir Golovatiuc pentru consultări pe o perioadă nedeterminată, în vederea clarificării modului de gestionare a activității misiunii diplomatice, cât și ale aspectelor care vizează comportamentul acestuia. MAEIE, până la clarificarea tuturor circumstanțelor acestui caz, se abține de la comentarii aferente informațiilor apărute în presa națională, cu mențiunea că în cadrul ministerului se promovează toleranță zero față de abuzuri de oricare tip. Respectul și protejarea demnității umane constituie unul din principiile de bază de care se ghidează serviciul diplomatic”, a subliniat Daniel Vodă.

Citește și: Scandal SEXUAL cu implicarea AMBASADORULUI R. Moldova la Moscova. Acesta s-ar fi dezbrăcat GOL PUŞCĂ în faţa unei angajate a misiunii diplomatice: „Eu am reușit să fug din reședință. Sunt în continuare ȘOCATĂ, stresată și nedumerită”

Amintim că fostul deputat PSRM, Vladimir Golovatiuc, promovat de Igor Dodon în funcția de Ambasador al R. Moldova în Federația Rusă, a fost implicat într-un scandal sexual. Folosindu-se de funcția pe care o are, acesta ar fi încercat să abuzeze sexual o angajată a misiunii diplomatice.

Citește și: Ambasadorul R. Moldova la Moscova, care a vrut să fie PREMIER, în mijlocul unui SCANDAL. Cineva a strecurat în sacul SIGILAT cu poșta DIPLOMATICĂ un pachet cu grăsime de BURSUC. Se întâmplă după contrabanda cu ANABOLIZANTE

Vladimir Golovatiuc a recunoscut că se află acum în R. Moldova, însă a evitat vorbească despre scandalul sexual în care ar fi implicat. „Am revenit în R. Moldova, fiind în concediu. A fost un concediu programat încă în luna iunie, însă din cauza alegerilor parlamentare am fost nevoit să-l amân”, a precizat Golovatiuc.

Citește și: Fostul Ambasador al R. Moldova la Moscova riscă până la 10 ani de ÎNCHISOARE: Procurorii l-au pus sub învinuire pentru complicitate la contrabanda cu anabolizante și cer 30 de zile de AREST preventiv


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md