01:52:24 04.05.2024
Stiri

DOC // Un fruntaș al Platformei „DA”, care a DEMISIONAT recent, ar putea ocupa o funcție IMPORTANTĂ în garnitura guvernamentală propusă de PAS. Maia Sandu și Igor Grosu au fost deja informați

Actualitate 14.07.2021 19:12 Vizualizări4324 Autor: Ziarul National
DOC // Un fruntaș al Platformei „DA”, care a DEMISIONAT recent, ar putea ocupa o funcție IMPORTANTĂ în garnitura guvernamentală propusă de PAS. Maia Sandu și Igor Grosu au fost deja informați


Mai mulți fermieri și producători agricoli din raionul Ștefan Vodă îi solicită președintelui Maia Sandu să examineze candidatura vicepreședintelui demisionar al Platformei „Demnitate și Adevăr”, Alexandru Slusari, la funcția de ministru al Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului în viitorul Guvern al Partidului Ațiune și Solidaritate (PAS).

„Apreciem înalt intenția dvs., anunțată în repetate rânduri, ca în fruntea unor structuri importante ale statului să fie promovate persoane de înalt profesionalism și integre. Astfel, vă adresăm cu profund respect rugămintea producătorilor agricoli din raionul Ștefan Vodă de a fi examinată cu toată seriozitatea și obiectivitatea candidatura lui Alexandru Slusari la funcția de ministru al Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului în viitorul Guvern al R. Moldova”, se arată într-o declarație semnată de mai mulți fermieri.

Producătorii agricoli au mai adăugat că Alexandru Slusari este o personalitate respectată în rândul fermierilor.

„Asta demonstrează că dl Slusari este de o perioadă lungă de timp și în mod dezinteresat legat de problemele agriculturii și ale mediului rural. Competența dumnealui, înaltul său profesionalism, cunoașterea până în cele mai mici detalii ale problemelor agriculturii și spațiului rural îi vor permite să exercite din prima zi de lucru funcțiile complexe. Aflarea dlui Slusari în funcția de ministru ar asigura elaborarea și implementarea fără tergiversare a mult așeptatei Strategii Naționale de Dezvoltare a Agriculturii și Mediului Rural 2021-2030. Ne exprimăm încrederea că această candidatură este cea mai potrivită pentru funcția dată”, argumentează semnatarii.

O scrisoare similară a fost adresată și liderului interimar al PAS, Igor Grosu.







Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
03.05.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu ne deprindem, ...

29.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Avatarul Partidului Șor

26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md