10:02:39 26.04.2024
Stiri

Un fost premier susține că FENOMENUL Maia Sandu va îndeplini funcția de șef de stat, PREMIER și spicher: „Moldova va fi altfel de astăzi, iar Maia Sandu este garantul”

Actualitate 12.07.2021 10:11 Vizualizări9447 Autor: Ziarul National
Un fost premier susține că FENOMENUL Maia Sandu va îndeplini funcția de șef de stat, PREMIER și spicher: „Moldova va fi altfel de astăzi, iar Maia Sandu este garantul”


Victoria de ieri a Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) la alegerile parlamentare anticipate s-ar datora în exclusivitate Maiei Sandu, care este un adevărat „fenomen” pentru politica din R. Moldova. De această părere este fostul premier Ion Sturza.

„În politică, așa ca și în viață, cum spun rușii, cel mai greu este să treci prin «медные трубы». Adică fanfara... Moldovenii au primit o supradoză de adevăruri și au marșat. Așa cum au marșat în istoria recentă, în 2009. Dar... Vine blestemul succesului! Toți vor azi și cât mai mult. Cu un minim efort din partea lor. Unii mai și stau pe tușă exclamând: „Dar nouă”? O medalie, funcție, ceva? Doar tot am arat! Poate...

Și lipsa de performanțe va fi dur taxată, în primul rând, de „prieteni”. Celebra sintagmă: „Noi, societatea civilă și media independentă, vom fi în opoziție față de guvernare". Evident, altfel cum fără voi?

Marii câștigători în mare parte rămân niște anonimi. Cine sunt, ce pot face? Cum se vor descurca? Anonimi, cu excepția unui fenomen: Maia Sandu - președinte de țară, președinte de Parlament, prim-ministru, procuror general (după - toată lista). O cunosc suficient de bine ca să constat - Moldova va fi altfel de azi! Ea este garantul. Păzea la mulți, să nu ziceți că nu ați fost atenționați”, a scris acesta într-o postare pe Facebook.

De menționat că PAS este singurul partid de dreapta din istoria R. Moldova care obține peste 50% la alegerile parlamentare.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md