09:04:09 26.04.2024
Stiri

VIDEO // Igor Dodon s-a RESEMNAT? „Vom avea un rezultat bun, destul de bun... S-ar putea ca în viitorul Parlament să fie doar două partide, maximum TREI”

Actualitate 11.07.2021 21:34 Vizualizări3693 Autor: Ziarul National
VIDEO // Igor Dodon s-a RESEMNAT? „Vom avea un rezultat bun, destul de bun... S-ar putea ca în viitorul Parlament să fie doar două partide, maximum TREI”


Liderul Partidului Socialiștilor din R. Moldova (PCRM), Igor Dodon, nu a părut optimist în privința rezultatelor pe care le va obține Blocul electoral al „Comuniștilor și Socialiștilor” (BeCS) la alegerile parlamentare anticipate.

„O să așteptăm rezultatele preliminare, va fi un briefing scurt. În primul rând, eu vă multumesc pentru participarea activă la scrutinul electoral. După atâtea discuții și crize politice, eu mă temeam că oamenii nu o să iasă la vot. Oamenii au fost mai activi decât în turul I al alegerilor prezidențiale de anul trecut. Asta în condiții de vară. Vreau să mulțumesc activiștilor noștri din teritoriu, care au muncit foarte mult în această campanie. Noi am avut o campanie activă, dinamică și, din calculele noastre, vom avea și rezultate pe măsură. BeCS va înregistra un rezultat bun, destul de bun în acestă campanie”, a spus, nesigur, Igor Dodon, după închiderea secțiilor de votare din R. Moldova.

Socialistul speră că va face o echipă bună în viitorul Parlament cu reprezentanții Partidului Comuniștilor din R. Moldova (PCRM), care vor accede în Parlament pe lista BeCS.

„Vreau să mulțumesc colegilor din PCRM. Am creat o adevărată echipă în mai puțin de două luni. Avem o echipă unită. Sper că și după ziua de mâine vom lucra împreună în Parlamentul R. Moldova, așa cum vor alegătorii noștri. Începând de mâine, sper să fie repede aprobate rezultatele, va începe o nouă etapă în R. Moldova. Mă adresez tuturor deputaților: noi nu trebuie să admitem alte crize politice. Există probabilitatea că vor fi un parlament cu două partide, maximum trei.

Noi nu trebuie să admitem noi crize politice, dizolvări de Parlament. Asta vor oamenii. Gata, alegerile au trecut. S-a terminat cu războaiele, declarațiile. Trebuie să tragem linie. Hai să fim responsabili. Mulțumesc tuturor, așteptăm rezultatele. Știu că s-au făcut măsurări, exit-poll-uri la telefon… Nu știu dacă să credem în el sau nu. Mai bine să așteptăm rezultatele de la CEC. Rezultatele noastre arată că totul va fi bine. Rezultatul e foarte bun. Va avea cineva majoritate? E prematur să vorbim despre asta”, a conchis Dodon, după care s-a retras în biroul său de la PSRM, fără a răspunde la alte întrebări.



Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md