12:10:24 04.05.2024
Stiri

Dodon VISEAZĂ la funcția de PREMIER după alegerile din 11 iulie. „De ce nu? Avem experiență, am fost ministrul Economiei, președintele R. Moldova…”

Actualitate 09.07.2021 08:00 Vizualizări5607 Autor: Ziarul National
Dodon VISEAZĂ la funcția de PREMIER după alegerile din 11 iulie. „De ce nu? Avem experiență, am fost ministrul Economiei, președintele R. Moldova…”


Cofondatorul Blocului electoral al „Comuniștilor și Socialiștilor” (BeCS), Igor Dodon, crede că merită să fie premierul R. Moldova după alegerile parlamentare din 11 iulie, deoarece are o experiență bogată în funcția de ministru al Economiei și de președinte al R. Moldova.

„După 11 iulie tragem linia și analizăm rezultatele. Este important că aceste alegeri, dacă nu vor fi încălcări, să fie repede validate. Curtea Constituțională are mai mult timp, dar e nevoie de validat alegerile în două-trei săptămâni. Astfel, la finele lunii iulie - începutul lunii august, să fie numit deja Guvernul.

Nu putem să o întindem. Noi suntem gata, avem programul… Nu am discutat cine va fi candidatul la funcția de premier și cine sunt miniștrii. Suntem gata să ne asumăm guvernarea în două-trei săptămâni”, a declarat aseară Dodon, în cadrul unei emisiuni de la N4.

Întrebat dacă dânsul va fi candidatul la funcția de prim-ministru, Dodon a reiterat că nu au fost discutate nume, însă imediat și-a schimbat răspunsul.

„În frunte cu dvs.? Dar de ce nu? Noi cred că ne putem descurca cu asta. Avem experiență. Când am fost ministrul Economiei, când am fost președinte... O să vedem. Decizia o luăm împreună cu colegii”, a conchis partenerul de bloc al comunistului Vladimir Voronin.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
03.05.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu ne deprindem, ...

29.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Avatarul Partidului Șor

26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md