15:36:10 26.04.2024
Stiri

VIDEO // Maia Sandu, un nou MESAJ adresat cetățenilor: „E datoria noastră să mergem până la capăt și să scoatem țara din strânsoarea HOȚILOR. Să ieșim la vot ca să nu le permitem corupților să controleze următorul Parlament”

Actualitate 09.07.2021 08:29 Vizualizări1436 Autor: Ziarul National
VIDEO // Maia Sandu, un nou MESAJ adresat cetățenilor: „E datoria noastră să mergem până la capăt și să scoatem țara din strânsoarea HOȚILOR. Să ieșim la vot ca să nu le permitem corupților să controleze următorul Parlament”


Președintele Maia Sandu a adresat cetățenilor R. Moldova un nou mesaj de mobilizare înainte de alegerile parlamentare din 11 iulie.

Șefa statului s-a referit la importanța scrutinului și a spus de ce este important ca fiecare cetățean să meargă la secțiile de votare ca să aleagă un viitor prosper pentru R. Moldova.

„Dragi cetățeni, noi, împreună, luptăm împotriva hoției de mulți ani. Am luptat și în stradă și am ținut piept încercărilor regimului Plahotniuc de a distruge țara. Am rezistat la toate intimidările și presiunile. A fost greu, dar nu ne-am pierdut speranța. Am continuat lupta și am învins în fața unui regim oligarhic. Anul trecut am mai făcut un pas și am mai alungat un corupt de la putere. Dar hoții s-au oploșit și în alte organe ale statului. Mai ales în Parlament și în instituțiile controlate de Legislativ. De acolo au continuat să-și facă afacerile murdare, să adune averi nemuncite, să dea ordine la procurori și judecători ca să-i scape de lege.

Am mers cale lungă și grea până aici. E datoria noastră să mergem până la capăt și să scoatem țara din strânsoarea hoților. Duminică, trebuie să ieșim la vot ca să nu le permitem corupților să controleze următorul Parlament. Hoții se tem că vom avea un Parlament de oameni cinstiți, pentru că în Parlament e puterea de a face ordine în sistemul judecătoresc, în Parlament se împart banii țării, pensiile, salariile, banii pentru sate și orașe. E vremea să alegem un Parlament în care se muncește, dar nu se fură. Un Parlament cu fața curată, ca fața celor câteva milioane de oameni buni ai Moldovei, care își duc traiul cu demnitate și cinste. În această campanie au fost spuse foarte multe minciuni. Hoții s-au unit pentru a ne bloca viitorul. Cei care prin minciună și trădare s-au urcat în vârful puterii vor prin minciună să răzbată în Parlament și să-și continue fărădelegile. Aș vrea să vă spun că acest lucru nu se va întâmpla, însă nu stă doar în puterea mea. Este în puterea voastră, în puterea fiecărui vot.

Fiecare vot e important în această luptă a noastră pentru ordine, bunăstare și dreptate. Stimați concetățeni, avem șansa să scăpăm de hoți și să alegem o guvernare integră și bună. Duminică, pe 11 iulie, pe lângă celelalte drumuri pe care le veți face - la biserică, la rude, la meci, vă rog să pășiți cu responsabilitate și încredere pe un drum important - drumul către secția de vot. Drumul spre viitorul nostru prosper.

Ieșiți la vot pe 11 iulie!”, a spus Maia Sandu.




Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md