12:36:20 26.04.2024
Stiri

VIDEO // Veaceslav Platon a fost pus la RESPECT, după ce a încercat să facă SHOW în instanța de judecată. Magistrații au solicitat intervenția MASCAȚILOR de la o firmă de pază pentru evacuarea controversatului om de afaceri

Actualitate 09.07.2021 16:15 Vizualizări3599 Autor: Vitalie Hadei
VIDEO // Veaceslav Platon a fost pus la RESPECT, după ce a încercat să facă SHOW în instanța de judecată. Magistrații au solicitat intervenția MASCAȚILOR de la o firmă de pază pentru evacuarea controversatului om de afaceri Captură


Controversatul om de afaceri, Veaceslav Platon, a fost evacuat aseară din sala de judecată, acolo unde era examinată contestația Platformei „Demnitate și Adevăr” cu privire la numărul de secții de votare deschise pentru cetățenii R. Moldova din stânga Nistrului. Platon s-a pus în gură cu judecătorii, dar și cu grefiera, solicitând să fie parte în proces, în calitate de reprezentant al concurentului electoral Veaceslav Valco.

Platon a solicitat cu insistență, în limba rusă, să fie parte a procesului, pentru ca să poată contesta în instanța ierarhic superioară decizia Curții de Apel Chișinău.

Grefiera i-a explicat că cererea nu poate fi acceptată, deoarece cancelaria nu mai lucrează la ora respectivă.

Platon a continuat să se manifeste și în momentul în care în sala a intrat completul de judecată. „Vă rugăm să părăsiți sala acum. Nu faceți circ, domnule Platon”, i-au transmis magistrații.

Pentru că Veaceslav Platon era agitat și enumera tot felul de articole din legislație, angajații Curții de Apel Chișinău au solicitat intervenția mascaților de la firma de pază „Bercut”. Aceștia au evitat să-l scoată cu forța, dar l-au rugat să-i însoțească spre ieșire.

Platon, dar și un apropiat al său, au filmat toată scena.

Amintim că, aseară, Curtea de Apel Chișinău a hotărât ca numărul secțiilor de votare destinate cetățenilor moldoveni din regiunea transnistreană să fie redus de la 41 la 12 secții de votare. Comisia Electorală Centrală a contestat astăzi decizia la Curtea Supremă de Justiție.



Video: Unimedia.info


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md