09:49:04 26.04.2024
Stiri

DEZBATEREA electorală FINALĂ între PAS și BeCS nu va avea loc: „Nu avem ce discuta cu hoții care se hrănesc din kulioace. Cetățenii au o singură întrebare pentru Dodon, Voronin, socialiști și comuniști: Ce era în KULIOK?”

Actualitate 07.07.2021 13:56 Vizualizări10052 Autor: Ziarul National
DEZBATEREA electorală FINALĂ între PAS și BeCS  nu va avea loc: „Nu avem ce discuta cu hoții care se hrănesc din kulioace. Cetățenii au o singură întrebare pentru Dodon, Voronin, socialiști și comuniști: Ce era în KULIOK?”


Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) a declinat oferta făcută de Blocul electoral al „Comuniștilor și Socialiștilor” (BeCS), privind organizarea unei dezbateri electorale comune la Palatul Republicii din capitală.

Secretarul executiv al PSRM, Vlad Batrîncea, a invitat PAS la dezbateri pe 7 iulie, la ora 19.00.

„Suntem siguri că majoritatea cetățenilor, instituțiile mass-media așteaptă o astfel de confruntare directă. Aceste dezbateri se vor axa pe șase subiecte de bază: politici sociale, sănătate, economie, justiție, dosarul transnistrean și politică externă. În actuala campanie electorală am văzut multe emoții și manipulări, dar nu am văzut dezbateri publice profunde, argumentate, care să conțină nu doar viziuni, dar și pași concreți de dezvoltare a republicii. Oamenii trebuie să cunoască cine cu adevărat este în stare să le facă viața mai bună aici, acasă. Așteptăm un răspuns concret, responsabil, fără atacuri și comentarii nefondate”, a declarat Vlad Batrîncea.

De partea cealaltă, PAS a declinat oferta socialiștilor și comuniștilor.

„PAS nu are ce discuta cu hoții care se hrănesc din kulioace. Hoții vor discuta cu cetățenii pe 11 iulie și vor primi judecata pe care o merită. PAS discută zi de zi cu oamenii din fiecare sat, din fiecare oraș din Moldova, din toate colțurile lumii - oameni alungați din țară de voi. Cetățenii au o singură întrebare pentru Dodon, Voronin, socialiști și comuniști - Ce era în kuliok? Locul hoților e la pușcărie, nu la conducere, nu în săli de dezbateri, nu în studiouri de televiziune. Duminică Moldova vă va spune unde este locul vostru. Veți răspunde pe 11 iulie în fața judecății oamenilor, iar după 11 iulie în fața justiției”, se arată în respunsul PAS.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md