08:59:54 26.04.2024
Stiri

FOTO // Ireal cum a ajuns sa arate Selena Gomes! Vedeta a pierdut lupta cu kilogramele și arată cum nimeni nu se aștepta

Actualitate 07.07.2021 15:51 Vizualizări2547 Autor: Ziarul National
FOTO // Ireal cum a ajuns sa arate Selena Gomes! Vedeta a pierdut lupta cu kilogramele și arată cum nimeni nu se aștepta


Selena Gomez nu mai este deloc cea pe care o știam, în ceea ce privește silueta impecabilă. Artista internațională s-a îngrășat foarte mult. Iată cum au surprins-o paparazzi!

Selena Gomez (29 ani) a fost surprinsă, în acest weekend, de către paparazzi într-o ipostază deloc favorabilă ei. Pe un yacht, alături de câțiva amici și producătorul italian Andrea Iervolino, artista a purtat o ținută bizară și s-a afișat cu câteva kilograme în plus, scrie DailyMail.

Selena Gomez a fost văzută cu o jachetă aparent groasă pentru vară și croită cu guler de blană. La jachetă, Selena a asortat o pereche de ochelari negri, un coc facut parcă în grabă, o pereche de pantaloni negri largi și papuci blănoși în maro și bej. De altfel, la o privire mai atentă, Selena Gomez s-a îngrășat la nivelul feței și în talie.



După ce paparazzi au fotografiat-o în ipostazele de mai sus, Selena Gomez s-a dezbrăcat de haine și s-a așezat pe un șezlong, în costum de baie, parcă dorindu-și să arate că nu s-a îngrășat pe cât se spune. Mai apoi, a postat pe Instagram o fotografie în același costum de baie, anunțându-și colaborarea cu un renumit brand. ”La’Mariette celebrează femeile care-și iubesc corpul în mod necondiționat”.

Selena Gomez și Andrea Iervolino sunt împreună?

După ce s-a despărțit de cântărețul Justin Bieber, presa speculează că Selena Gomez a început o relație cu producătorului italian, Andrea Iervolino. Faptul că a fost și el văzut pe același yacht, dă și mai mult de bănuit.

They have a past: The Monte Carlo actress, 28, worked with the filmmaker, 33, for the 2016 film In Dubious Battle and in 2019 she was spotted hanging out with him in Italy during a birthday trip that she documented on Instagram

Din ce cauză s-a îngrășat Selena Gomez. Boala de care suferă

Cântăreața este conștientă că s-a îngrășat în ultimii ani și a apelat la ajutorul medicilor. Aceștia i-au spus că suferă de ”lupus”. ”Am lupus, așa că greutatea mea fluctuează”, a spus ea jurnaliștilor.

De ce s-a despărțit Selena Gomez de Justin Bieber

Mulți fani de-ai celor doi au rămas șocați atunci când au aflat că artișii copilăriei lor s-au despărțit. În cadrul unui interviu, Selena a dezvăluit că a fost abuzată de celebrul cântăreț.

Selena Gomez si Justin Bieber formeaza din nou un cuplu? - Elle.ro

”M-am simţit cu adevărat o victimă a unui anumit tip de abuz în timpul relaţiei.Da, am fost abuzată emoţional şi a trebuit, ca adult, să găsesc o modalitate de a înţelege acest lucru. Nu-mi doresc să vorbesc toată viaţa despre asta, dar sunt mândră de faptul că acum mă simt mai puternică ca niciodată şi că am găsit o modalitate de a depăşi această traumă.A fost foarte dificil şi mă bucur că s-a terminat”, a declarat Selena Gomez.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md