09:40:24 26.04.2024
Stiri

VIDEO // Dodon ÎMPUȘCĂ fără milă mai mulți mistreți captivi într-un țarc de câțiva metri. Fostul președinte trage dintr-o armă cu LUNETĂ și pare extrem de satisfăcut de „reușitele” sale

Actualitate 07.07.2021 16:42 Vizualizări3992 Autor: Ziarul National
VIDEO // Dodon ÎMPUȘCĂ fără milă mai mulți mistreți captivi într-un țarc de câțiva metri. Fostul președinte trage dintr-o armă cu LUNETĂ și pare extrem de satisfăcut de „reușitele” sale


După ce ar fi împușcat un zimbru, simbolul de pe stema R. Moldova, fostul președinte Igor Dodon și-a etalat „talentul de vânător” și în raport cu câțiva mistreți captivi într-un țarc.

Socialistul a împușcat cel puțin trei mistreți cu zâmbetul pe buze atunci când deținea funcția de președinte al R. Moldova.

Citește și: VIDEO // Socialistul Dodon ar fi OMORÂT un ZIMBRU, animal pe cale de dispariţie şi simbol al R. Moldova. Usatîi: "Mai este un video cum Dodon FURĂ de la Reşedinţa de La Condriţa, dupã ce a pierdut alegerile..."

În timp ce animalele împușcate se află în agonie la pământ, Dodon râde și întreabă persoana de alături ce mistreț să mai împuște.

Imaginile video care surprind acest moment circulă pe rețelele de socializare, după ce primarul de Bălți, Renato Usatîi, a anunțat că Igor Dodon a împușcat fără milă mai mulți mistreți atunci când era șef de stat.

Usatîi a spus aseară, în cadrul eunei emisiuni televizate, că nu ar fi un vânător veritabil cel care nu dă o șansă animalelor să scape. Totodată, liderul „Partidului Nostru” a adăugat că Dodon ar cauta insistent persoana care i-a furnizat imaginile cu zimbrul împușcat de către fostul șef de stat, făcute pubice anterior.


Sursa: youtube/Eduard Balan


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md