08:23:13 27.04.2024
Stiri

VIDEO // Cunoscutul PREOT Constantin Necula îi îndeamnă pe români să se roage pentru „frații din R. Moldova: „Soarta Basarabiei se decide pe 11 iulie”. Părintele a avut doar cuvinte de laudă la adresa Maei Sandu

Actualitate 07.07.2021 18:59 Vizualizări1794 Autor: Ziarul National
VIDEO // Cunoscutul PREOT Constantin Necula îi îndeamnă pe români să se roage pentru „frații din R. Moldova: „Soarta Basarabiei se decide pe 11 iulie”. Părintele a avut doar cuvinte de laudă la adresa Maei Sandu


Părintele Constantin Necula îi îndeamnă pe români să se roage pentru „frații din Republica Moldova” duminică 11 iulie, cu ocazia alegerilor parlamentare ce au loc peste Prut. Apelul a venit cu ocazia unei conferințe susținute marți, 6 iulie, de la ora 18.00, la Casa de Cultură a Orașului Jimbolia, despre comunitate, familie, iubire și puterea de a ierta, transmite banatnews.ro.

„Țin foarte mult la diaspora românilor moldoveni din Occident. Sunt frumoși tare, să-i vedeți la Liturghie când vin, după cum își fac cruce îi cunoști. Sunt oameni care au înfruntat răul. Noi am început să uităm că am răul la noi în casă, am uitat de unde venim. La mesele comune, parohiile comune, părerea mea este că Biserica a făcut deja Unirea cea Mare. Eu am prins câteva sărbători peste hotare în care românii din România, cu românii din Bucovina, din Cernăuți, erau împreună cu toții”, a spus părintele.

Părintele Necula a avut doar cuvinte de laudă la adresa Maiei Sandu, președinta Republicii Moldova. „Această Maia Sandu, care pe mine personal mă uimește. Gentilețea cu care se mișcă printre ei, hainele abordate, atitudinea pe care o are, de genul „vă rog frumos să nu mă bagați în seamă. Nu vă uitați la mine uitați-vă la țara pe care o vreți”. Nu am văzut de mult, de foarte multă vreme nu am văzut un astfel de om. Cred că tinerii din Moldova ar putea să învețe din tinerețea ei”, a spus Necula, despre Maia Sandu, președintele Republicii Moldova.




Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md