03:09:31 27.04.2024
Stiri

VIDEO // Altercații în centrul Chișinăului între reprezentanții AUR și cei ai Blocului „Comuniștilor și Socialiștilor”. Dorin Chirtoacă s-a REPEZIT cu putere spre Dodon și Voronin, însă a fost imobilizat de BODYGUARZI

Actualitate 04.07.2021 12:28 Vizualizări8929 Autor: Ziarul National
VIDEO // Altercații în centrul Chișinăului între reprezentanții AUR și cei ai Blocului „Comuniștilor și Socialiștilor”. Dorin Chirtoacă s-a REPEZIT cu putere spre Dodon și Voronin, însă a fost imobilizat de BODYGUARZI


Ciocniri în centrul capitalei între reprezentanții Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) și cei ai Blocului „Comuniștilor și Socialiștilor”. Reprezentanții poliției au intervenit în forță și i-au izolat pe reprezentanții AUR, în frunte cu Dorin Chirtoacă, Valeriu Munteanu și Vlad Bilețchi, care au încercat să blocheze marșul organizat prin centrul capitalei de Blocul „Comuniștilor și Socialiștilor”.

Incidentul a avut loc la intersecția străzii Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni și bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt.

Reprezentanții AUR au blocat bulevardul cu un tricolor imens, în timp ce coloana socialiștilor și comuniștilor se apropia.

În fața coloanei se aflau mai mulți polițiști, care pur și simplu i-au spulberat din cale pe cei câțiva reprezentanți AUR.



Aceștia au fost izolați în preajma monumentului lui Ștefan cel Mare, însă Chirtoacă a reușit să scape. Fostul primar s-a repezit spre Igor Dodon și Vladimir Voronin, însă în ultimul moment a fost imobilizat de bodyguarzi (de la min.6).

Ulterior acesta a fost luat în primire de carabinieri și dus la ceilalți reprezentanți ai AUR.



Coloana socialiștilor s-a deplasat mai departe, iar de la megafon au fost spuse mai multe lozinci în limba rusă: „Esli pobedit blok, togda pobedit Moldova” (dacă va câștiga blocul, atunci va câștiga Moldova - n.r.).


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md