06:10:55 27.04.2024
Stiri

Jennifer Lopez aruncă BOMBA! Cu cine se căsătoreşte diva, de fapt

Actualitate 30.06.2021 07:59 Vizualizări3651 Autor: Ziarul National
Jennifer Lopez aruncă BOMBA! Cu cine se căsătoreşte diva, de fapt


Povestea de dragoste dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck trece la o nouă etapă, după ce au apărut informații cu privire la faptul că vedeta se căsătorește cu bărbatul alături de care trebuia să formeze o familie încă de acum două decenii. Cei doi sunt mai îndrăgostiți ca oricând, destinul demonstrând că unele sentimente nu pot fi trecute cu vederea nici după o perioadă atât de lungă de timp.

În urmă cu 18 ani, Jennifer Lopez și Ben Affleck formau unul dintre cele mai admirate cupluri de la Hollywood, relația lor primind pe atunci și un nume “Beniffer”. Cei doi trăiau o poveste frumoasă de dragoste și urmau chiar să se căsătorească, după ce actorul o ceruse pe JLo cu un inel cu diamant spectaculos, pe măsura sentimentelor sale. Din nefericire, între cei doi au apărut unele tensiuni legate de faptul că ar fi trebuit să semneze un contract prenunțial. Surprins de faptul că ar fi urmat să împartă jumătate din bunurile și câștigurile sale în cazul în care o înșela pe viitoarea soție, Ben Affleck și JLo au decis anularea nunții. Artista a fost la acel moment devastată de despărțire, mai cu seamă că cei doi formau o pereche extrem de potrivită.

„Am mai trecut prin despărţiri şi dezamăgiri, dar nu m-am simţit niciodată devastată până când am anulat nunta noastră. A fost ceva cumplit pentru mine, poate pentru că relaţia noastră era atât de publică. Eu chiar simţeam că găsisem un bărbat minunat şi că el găsise în mine o parteneră minunată şi credeam că relaţia noastră va funcţiona bine. Când treci prin astfel de momente şi o lume întreagă îţi află durerea, este imposibil că acest lucru să nu te schimbe“, a declarat Jennifer Lopez în cadrul unei emisiuni.

Deși fanii lui Jennifer Lopez se așteptau ca aceasta să oficializeze relația cu Alex Rodriguez, artista a uimit pe toată lumea când a luat decizia separării de sportiv. Ulterior, o nouă surpriză a venit din partea cântăreței, care începea să reia legătura cu actorul Ben Affleck, fostul său logodnic. Cei doi au fost văzuți la cabana din Montana a acestuia, pentru ca ulterior să apară tot mai multe imagini cu proaspeții îndrăgostiți. Aceștia nu se mai sfiesc să își manifeste sentimentele în public, fiind deschiși inclusiv față de copiii lui JLo, în prezența cărora au fost văzuți de curând.

Pe de altă parte, în privirile celor două celebrități se citește dragostea. Acesta este și motivul pentru care au apărut și primele zvonuri că Jennifer Lopez se căsătorește cu Ben Affleck, mulți dorind ca cei doi să își reia legătura de acum aproape două decenii. Și se pare că nimic nu este imposibil când vorbim despre dragoste. Potrivit unor apropiați ai cuplului, citați de publicația Closer, actorul este pregătit să cadă din nou în genunchi în fața iubitei sale și să îi adreseze marea întrebare. Se pare că evenimentul ar urma să aibă loc chiar de ziua artistei, care va împlini 52 de ani, pe 24 iulie.

„Ben dorește să dea dragostei sale de lungă durată o nouă șansă și plănuiește o cerere în căsătorie romantică de ziua artistei, care va împlini 53 de ani pe 24 iulie, a mărturisit sursa.

Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md