17:49:31 10.05.2024
Stiri

Ștefan Gligor: ​„Platon este un infractor de talie internaţională, acoperit de actualul procuror general, care l-a scos basma curată din mai multe dosare”

Actualitate 30.06.2021 09:50 Vizualizări3018 Autor: Ziarul National
Ștefan Gligor: ​„Platon este un infractor de talie internaţională, acoperit de actualul procuror general, care l-a scos basma curată din mai multe dosare” Colaj Adevărul


Replici tăioase între preşedintele Partidului Schimbării, Ştefan Gligor, şi reprezentantul candidatului independent Veaceslav Velico, Veaceslav Platon. În timp ce Gligor l-a acuzat pe Platon de implicarea în dosare de rezonanţă, Platon şi-a redirecţionat retorică spre preşedinta Maia Sandu, pe care a acuzat-o de incompetenţă, iar pe Gligor că ar face jocul şefei statului, transmite IPN.

În timpul dezbaterilor electorale organizate de ProTV Chişinău, Ştefan Gligor a menţionat că reforma justiţiei este prioritatea formaţiunii sale, astfel încât „oameni ca Veaceslav Platon” să-şi ispăşească pedeapsa la puşcărie.

„Platon este un infractor de talie internaţională, acoperit de actualul Procuror General, care l-a scos basma curată din mai multe dosare. Platon este un mincinos calificat. Inteligenţa lui este, totuşi, mult supraapreciată, dacă până la 48 de ani n-a învăţat limba statului pe care l-a jăcmănit. Când reformele pe care le vom implementa noi vor produce efecte, oameni ca Platon vor ţine discursuri în penitenciarul nr.13”, a spus Ştefan Gligor în cadrul dezbaterilor electorale de la ProTV Chişinău.

CITIȚI și Stoianoglo este OBLIGAT să ofere explicații, după ce SIS a CONFIRMAT că firma lui Platon este implicată în „laundromat” și în „furtul miliardului”: „Fie prezintă dovezi că informația SIS-ului este falsă, eronată, fie își dă DEMISIA”

Prezent la dezbateri în calitate de reprezentant al candidatului independent Veaceslav Velico, Platon a refuzat să răspundă acuzaţiilor privind implicarea sa în dosarul Landromatului rusesc, însă nu a ratat ocazia să vină cu acuzaţii la adresa preşedintei Sandu. Platon o acuză pe Sandu de imixtiune în sistemul justiţiei.

„Maia Sandu nu se deosebeste cu nimic de Plahotniuc când promovează valorile europene şi în acelaşi timp acţionează tupeist împotriva legii şi Constituţiei. Plahotniuc măcar înţelegea ce face, Sandu nici măcar nu înţelege. Nu mă interesează acuzaţiile la adresa mea. Accept că sunt cel mai rău om de pe pământ”, a spus Veaceslav Platon.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
10.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Contopirea „Zilei Vi...

09.05.2024 08:45 Ziarul National Nicolae Enciu // 9 mai - simbol al un...

07.05.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cine trage dintre no...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md