15:53:37 26.04.2024
Stiri

VIDEO // Dodon o comite din nou: A golit de pește iazul de la Condrița și și-a luat acasă un vas de WC

Actualitate 28.06.2021 08:00 Vizualizări14161 Autor: Ziarul National
VIDEO // Dodon o comite din nou: A golit de pește iazul de la Condrița și și-a luat acasă un vas de WC


Fostul președinte Igor Dodon a aplicat tactica „pământului pârjolit” și în privința reședinței prezidențiale de la Condrița. După ce a golit beciul de butoaiele cu vin și carnea la borcan, socialistul a golit și iazul de tot peștele care era acolo. O secvență video cu momentul în care peștele este adunat de mai mulți bărbați, în prezența lui Dodon, a făcut public de Renato Usatîi.

Imaginile au fost filmate chiar de Dodon. Mai mult, fostul șef de stat se aude cum îi dă indicații unui bărbat să nu scape un pește care a ieșit din plasă.

Citește și: VIDEO // Socialistul Dodon ar fi OMORÂT un ZIMBRU, animal pe cale de dispariţie şi simbol al R. Moldova. Usatîi: "Mai este un video cum Dodon FURĂ de la Reşedinţa de La Condriţa, dupã ce a pierdut alegerile..."

„Vitea, sai pe pânce după dânsul (după pește - n.r.). Davai, davai (hai, hai - n.r.), ia-l repede”, ordonă Dodon.

Potrivit lui Usatîi, secretar general al Aparatului Președintelui, Andrei Spînu, ar fi mers la pescuit la iazul de la Condrița, dar a realizat că orice ar pune în cârlig nu ar produce efectul scontat.

Citește și: VIDEO // Maia Sandu a deschis UȘILE Reședinței prezidențiale de la Condrița, inclusiv la DORMITORUL în care au stat soții Dodon. Socialistul nu a lăsat nicio STICLĂ cu vin în beci, dar nici „tușonkă”. Ce se va întâmpla cu VILA prezidențială

Citește și: VIDEO, REMEMBER // Acum patru ani, Dodon se plângea că a preluat BECIUL de la Condrița PUSTIU. Anterior, Voronin a luat cu el de la Condriţa caii, găinile, curcile, vaca şi viţelul, dar şi mobila din dormitorul prezidenţial

„Se duce într-o zi Andrei Spînu de la PAS să pescuiască în iaz. A pus tot felul de momeli, numai că peștele nu se prindea și iată de ce (a prezentat imaginile)”, a spus Renato Usatîi.

Citește și: VIDEO, NO COMMENT // Igor Nicolaevici, poate vă ocupați cu strângerea BAGAJULUI de la Condrița. Aveți mai multe kulioașe, mai puneți TUȘONKA rămasă în beci, conservele, cele câteva TONE de vin...”

Citește și: Președintele, MÂNDRU de gospodăria sa de la Condrița: „Mi-au spus oamenii că gospodăria este frumoasă, dar PUII nu sunt de rasă. Oamenii îmi MULȚUMESC”

„Dodon a avut grijă să nu lase niciun carasic (caras - n.r.) în iaz, da' ăștia de la PAS se duc la râbalcă (pescuit - n.r.)”, a mai adăugat el.

Usatîi a punctat că lăcomia lui Dodon „nu are margini”. La plecarea de la Condrița, Igor Dodon a luat cu el și un vas de WC japonez, cu încălzire, care i-ar fi fost oferit acestuia în dar de către un ambasador.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md