13:46:45 26.04.2024
Stiri

VIDEO // Măsura RADICALĂ propusă de Ilan Șor: „Politicienii care nu-și îndeplinesc promisiunile electorale trebuie să poarte răspundere PENALĂ”

Actualitate 28.06.2021 15:43 Vizualizări1752 Autor: Ziarul National
VIDEO // Măsura RADICALĂ propusă de Ilan Șor: „Politicienii care nu-și îndeplinesc promisiunile electorale trebuie să poarte răspundere PENALĂ”


„Politicienii care nu-și îndeplinesc promisiunile electorale trebuie să fie pedepsiți penal”. Inițiativa a fost enunțată de liderul Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, într-un live pe Facebook.

Potrivit lui Șor, inițiativa respectivă este una dintre prevederile principale din programul politic al partidului său.

„De la începutul perioadei electorale, oponenții noștri încearcă din răsputeri să discrediteze Partidul „ȘOR”, iar în spatele acestor atacuri este incapacitatea lor de a realiza schimbări concrete. Partidul „ȘOR” este o mărturie vie a neputinței și inutilității lor. Am dovedit că putem asigura dezvoltarea republicii, fără ca măcar să fim la guvernare. Pentru asta ei ne urăsc ”, a declarat liderul Partidului „ȘOR”.

Ilan Șor a explicat și de ce politicienii nu-și doresc recuperarea prejudiciului provocat de frauda bancară.

„Ei au furat miliardul, toți au participat la acest jaf. Propunerea mea de a rambursa dauna i-a luat prin surprindere. Ei nu au nevoie de asta. Ei sunt interesați să aibă un vinovat în persoana mea. Ei își doresc să folosească la nesfârșit acest subiect pentru a minți alegătorii”, a precizat acesta.

Politicianul a mai subliniat că Partidul „ȘOR” este prima formațiune în cei 30 de ani de independență a R. Moldova, care își onorează angajamentele asumate în fața oamenilor.

„Dacă politicienii ar fi realizat măcar o treime din ceea ce au promis cetățenilor timp de 30 de ani, noi demult am fi avut aici o Elveție. Partidul „ȘOR” și eu personal vom insista asupra adoptării imediate a unei legi privind răspunderea penală pentru promisiunile electorale neîndeplinite. Numai așa îi putem determina pe politicieni să înceteze să mai mintă oamenii ”, a conchis Ilan Șor.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md