13:15:59 26.04.2024
Stiri

VIDEO // Separatistul Krasnoselski se GUDURĂ pe lângă Maia Sandu și a UITAT complet de Dodon. „Loturile de VACCIN au ajuns în Transnistria datorită Maiei Sandu. Sper că această colaborare va continua”

Actualitate 23.06.2021 10:38 Vizualizări6296 Autor: Ziarul National
VIDEO // Separatistul Krasnoselski se GUDURĂ pe lângă Maia Sandu și a UITAT complet de Dodon. „Loturile de VACCIN au ajuns în Transnistria datorită Maiei Sandu. Sper că această colaborare va continua” Captură


Liderul separatist de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, consideră că vaccinurile „Pfizer”, „Astra Zeneca”, „Sinovac” și „Sinopharm” au ajuns și la cetățenii din stânga Nistrului datorită președintelui Maia Sandu. Krasnoselski nu a pomenit nimic despre Igor Dodon, care s-a lăudat că dânsul e cel care a negociat cu Vladimir Putin livrarea vaccinului „Sputnik V” în R. Moldova, inclusiv în stânga Nistrului.

Krasnoselski a recunoscut ieri, în cadrul unei întâlniri cu așa-zisa administrație a orașului Tiraspol, dar și cu reprezentanții societății civile, că Maia Sandu a avut un rol decisiv în livrarea unor loturi de vaccinuri pentru cetățenii din stânga Nistrului.

„Aici, slavă Domnului, este un exemplu bun, de colaborare umanitară. Eu am să o spun deschis. Este decizia doamnei Sandu, președinta R. Moldova… Din tot ajutorul care vine în R. Moldova, din importuri sau de la structurile internaționale, 10% este repartizat regiunii transnistrene. Este decizia ei, pentru care îi mulțumesc mult și sper că această colaborare umanitară va continua și pe viitor”, a precizat Vadim Krasnoselski.

De menționat că în raioanele de est ale R. Moldova au fost livrate zeci de mii de doze de vaccin, inclusiv din loturile umanitare acordate de România.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md