01:47:02 11.05.2024
Stiri

Care a fost motivul despărțirii dintre JLo și Ben Affleck

Actualitate 08.06.2021 19:59 Vizualizări2364 Autor: Ziarul National
Care a fost motivul despărțirii dintre JLo și Ben Affleck


Motivul despărțirii dintre JLo și Ben Affleck, din 2004, a ieșit acum la iveală, odată cu descoperirea unui vechi interviu acordat de Jennifer Lopez lui Graham Norton.

Motivul despărțirii dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck nu a fost niciodată dezvăluit publicului în toate detaliile sale. Cuplul a început o relație în vara anului 2002, pe când filmau împreună pentru filmul Gigli, iar ceva m-ai târziu s-au logodit. Relația lor a fost una dintre cele mai mediatizate ale acelor ani, atât în presa tipărită tabloidă, cât și pe site-urile care abia își începeau existența. Cei doi au anunțat că se despart în anul 2004, după ce își anulaseră, în prealabil, nunta, cu doar câteva zile înainte ca aceasta să aibă loc.

Odată cu zvonurile despre o posibilă reîmpăcare a cuplului (Lopez și Affleck și-au petrecut timpul împreună în mai multe rânduri în ultimele luni, după ce Lopez și-a anunțat despărțirea de Alex Rodriguez), motivul despărțirii dintre cei doi din 2004 a revenit iar în interesul publicului. Însă se pare că însăși Lopez a vorbit pe larg despre acest subiect într-un interviu acordat pentru The Graham Norton Show, în 2010, material redescoperit acum de fani.

Lopez a recunoscut atunci că atenția obsesivă a presei de scandal a fost parte din motivul despărțirii dintre ea și Affleck.

„A fost mult de suportat. Sincer, chiar nu am mai vorbit despre asta înainte. Adică îl iubesc pe Ben, este un tip grozav, dar a fost foarte mult pentru amândoi, să fim sub acel tip de asediu vreme de doi ani, neîncetat”, declara în 2010 Lopez, scrie elle.ro.

„Eram pe coperta unei reviste în fiecare săptămână și era o chestiune dubioasă. Presa prinde anumite lucruri și apoi le dezvoltă, iar ăsta s-a întâmplat să fie unul dintre acele lucruri”.

Însă Lopez a explicat și că atenția presei a fost doar o parte din motivul despărțirii dintre ea și Affleck și că nu poate plasa întreaga vină acolo: „Relația noastră a avut de suferit din cauza asta. Dar a fost unul dintre motive. Nu aș învinovăți niciodată presa pentru nimic, dar cu siguranță a jucat un rol în dinamica relației noastre”.

După despărțire, cei doi s-au căsătorit și au avut copii – Ben Affleck cu Jennifer Garner, devenind tatăl lui Violet, Seraphina și Samuel. Cei doi au început procedurile de divorț în 2015, rămânând în relații apropiate. Iar Lopez s-a căsătorit cu Marc Anthony, alături de care a avut gemeni, Max și Emme, în vârstă de 13 ani.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
10.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Contopirea „Zilei Vi...

09.05.2024 08:45 Ziarul National Nicolae Enciu // 9 mai - simbol al un...

07.05.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cine trage dintre no...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md