22:00:51 26.04.2024
Stiri

VIDEO // Un Rolls-Royce a fost confiscat de Poliția de Frontieră. Limuzina avea o dotare ilegală. A fost chemată imediat Garda Financiară. Potrivit presei italiene, dealer-ul care a intermediat livrarea mașinii ar putea fi amenda

Actualitate 31.05.2021 08:59 Vizualizări1821 Autor: Ziarul National
VIDEO // Un Rolls-Royce a fost confiscat de Poliția de Frontieră. Limuzina avea o dotare ilegală. A fost chemată imediat Garda Financiară. Potrivit presei italiene, dealer-ul care a intermediat livrarea mașinii ar putea fi amenda


Un Rolls-Royce Phantom a creat agitație în portul Livorno de pe coasta de vest a Italiei. Mașina a sosit direct din Rusia cu un vapor. Poliția de Frontieră a efectuat controlul vamal standard și totul părea să fie în regulă. Dar numai până în momentul în care polițiștii au deschis portierele limuzinei. La bord, scaunele, fețele ușilor, volanul și bordul prezentau inserții din piele de crocodil. Specialiștii au identificat materialul exotic ca aparținând unei specii de crocodil pe cale de dispariție, scrie promotor.ro.

Mașina ar fi trebuit să ajungă la un dealer auto din Roma, acolo unde a fost comandată de un client. Dar acesta nu o va mai primi așa cum a comandat-o. Iar, potrivit presei din Peninsulă, dealer-ul va fi amendat cu 20.000 de euro pentru că a acceptat să livreze un vehicul cu o dotare ilegală. Mai mult, materialul prețios va fi îndepărtat din cabina mașinii de lux, înainte ca aceasta să-i fie livrată clientului.

Rolls-ul de culoare albă a venit din Rusia, acolo unde interiorul, deja opulent al limuzinei, a fost modificat astfel. Rolls-Royce nu folosește piele de crocodil pentru mașinile sale. Folosește în schimb piele bovină, cristal și lemn de cireș, iar covorașele sunt realizate din lână de miel.

Pielea de crocodil este menționată în Convenția Internațională de la Washington privind protecția speciilor. Potrivit acestei convenții, este interzisă comercializarea unui astfel de material fără o autorizație specială. În mod evident, Rusia nu se supune normelor. Dar în statele membre ale Uniunii Europene, acestea trebuie să fie respectate.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md