15:32:02 09.05.2024
Stiri

Kremlinul ar fi pus CRUCE pe Dodon: „Moscova a înțeles că Igor Dodon va PIERDE alegerile. Chiar și cei care îl gestionau din administrația de la Kremlin nu mai cred că el are capacitatea de a produce ceva în R. Moldova”

Actualitate 31.05.2021 15:29 Vizualizări9047 Autor: Ziarul National
Kremlinul ar fi pus CRUCE pe Dodon: „Moscova a înțeles că Igor Dodon va PIERDE alegerile. Chiar și cei care îl gestionau din administrația de la Kremlin nu mai cred că el are capacitatea de a produce ceva în R. Moldova”


Administrația de la Kremlin ar fi conștientă că Igor Dodon nu mai are capacitatea de a aduce beneficii în favoarea Federației Ruse, chiar dacă socialistul ar încerca să demonstreze cu disperare că doar el va proteja interesele rușilor în R. Moldova. De această părere este analistul politic Vlad Kulminski.

Potrivit lui Kulminski, Moscova a înțeles acum, ca și la alegerile prezidențiale din 2020, că Igor Dodon nu va câștiga alegerile parlamentare anticipate.

„Igor Dodon încearcă să demonstreze Kremlinului că el va proteja interesele Federației Ruse aici, în R. Moldova, până în ultimul moment. Mesajele lui sunt similare cu cele ale altor țări post-sovietice. Moscova la alegerile prezidențiale ar fi putut să facă mult mai multe și din punct de vedere mediatic, și din punct de vedere financiar, dar acest lucru nu a fost făcut. Eu cred că Moscova a înțeles foarte bine că domnul Dodon va pierde alegerile. Chiar și cei care îl gestionau din Federația Rusă, din administrația de la Kremlin, nu mai cred că el are capacitatea de a produce ceva în R. Moldova, că ar putea acumula un scor electoral bun”, a declarat recent Vlad Kulminski în cadrul unei emisiuni de la Jurnal TV.

De asemenea, acesta a mai adăugat că alierea comuniștilor cu socialiștii ar fi în favoarea lui Vladimir Voronin.

„Domnul Dodon a predat partidul domnului Voronin, pentru că din această alianță are de câștigat Voronin. Va nimeri în Parlament cu o fracțiune compusă din vreo 7-8 deputați și el va fi prima vioară. Domnul Dodon este discreditat acum și pe plan intern, și pe plan extern”, a conchis Kulminski.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
09.05.2024 08:45 Ziarul National Nicolae Enciu // 9 mai - simbol al un...

07.05.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cine trage dintre no...

03.05.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu ne deprindem, ...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md