02:54:48 27.04.2024
Stiri

Ariana Grande și Dalton Gomez, imagini superbe de la nuntă

Actualitate 28.05.2021 16:59 Vizualizări3842 Autor: Ziarul National
Ariana Grande și Dalton Gomez, imagini superbe de la nuntă


Ariana Grande și Dalton Gomez s-au căsătorit luna aceasta după un an de relație.

Ariana Grande și Dalton Gomez au avut parte de o nuntă restrânsă, la care au participat mai puțin de 20 de persoane. Artista a publicat primele imagini de la acest eveniment special din viața ei.

Ariana Grande a împărtășit cu urmăritorii săi de pe Instagram o serie de fotografii superbe de la nunta ei. Artista și partenerul ei au ales să se căsătorească pe 15 mai 2021. Potrivit unui reprezentant, marele eveniment a avut loc la reședința Arianei din Montecino, California. Se pare că a fost o ceremonie restrânsă și intimă. „Ari și Dalton iubesc Montecino. Își petrec foarte mult timp acolo. Era și normal ca cei doi să se căsătorească în casa frumoasă și istorică a Arianei”, a mărturisit o sursă apropiată.


„În întreaga încăpere se simțea fericirea și iubirea. Cuplul și familiile celor doi nu puteau fi mai fericiți”, a declarat reprezentantul celor doi, transmite elle.ro.

Ariana Grande a purtat o rochie albă din satin, destul de simplă, cu spatele gol, creată de Vera Wang. Rochia a fost accesorizată cu un voal care s-a integrat perfect cu restul ținutei. În ceea ce privește accesoriile, a ales cercei cu perle și diamante de la Lorraine Schwartz. Ea a optat pentru un machiaj natural și o coafură lejeră. Dalton Gomez a purtat un costum Tom Ford.



Primele zvonuri legate de relația Arianei Grande cu Dalton Gomez au apărut în martie anul trecut. Deși cei doi nu își oficializaseră încă relația, o sursă apropiată a mărturisit că aceștia erau împreună încă de la începutul lunii ianuarie. Și mai mult decât atât, Ariana și Dalton au locuit împreună pe perioada pandemiei, lucru care nu a făcut decât să le consolideze și mai tare relația.

Prima apariție oficială a celor doi a avut loc în cadrul videoclipului Stuck with U, o piesă cântată de Ariana Grande și Justin Bieber. În iunie 2020, artista a confirmat relația cu Dalton, publicând pe contul său de Instagram prima fotografie cu Gomez. Postarea a avut loc înainte ca artista să împlinească 27 de ani.



Cu ocazia zilei de naștere a lui Dalton, Ariana a făcut publice mai multe fotografii și clipuri video în care i-am putut urmări pe cei doi în ipostaze intime. Pe lângă acestea, artista a scris și un mesaj emoționant pentru iubitul său: „La mulți ani iubitului meu, celui mai bun prieten al meu și celui mai bun lucru din fiecare zi. Te iubesc.”

În decembrie 2020 cei doi au anunțat că s-au logodit. Vestea a fost dată chiar de către artistă pe Instagram. Ariana le-a arătat fanilor și inelul de logodnă, care este unul impresionant. „Pentru totdeauna”, a scris cântăreața.

În aprilie 2021, Ariana a împărtășit mai multe fotografii intime cu logodnicul său. Cei doi păreau extrem de îndrăgostiți, iar acest lucru a fost confirmat și de artistă care a scris: „Inima mea, persoana mea! Îți mulțumesc că ești tu!”


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md