15:15:09 26.04.2024
Stiri

FOTO // Scenariu MACABRU la lansarea PACE în campania electorală: „Cine iese din COSCIUG poate ajunge în Parlament? Să te lansezi în campania electorală cu simbolistică funerară este echivalentul unei „eclipse” de rațiune și inteligență”

Actualitate 28.05.2021 17:20 Vizualizări3052 Autor: Ziarul National
FOTO // Scenariu MACABRU la lansarea PACE în campania electorală: „Cine iese din COSCIUG poate ajunge în Parlament? Să te lansezi în campania electorală cu simbolistică funerară este echivalentul unei „eclipse” de rațiune și inteligență”


Partidul Acasă Construim Europa (PACE), condus de fostul adjunct al Inspectoratului General de Poliție, Gheorghe Cavcaliuc, s-a lansat astăzi în campania electorală într-un mod inedit. Membrii echipei lui Cavcaliuc s-au lansat în curtea unei case părăsite, iar ca simbol a fost folosit un sicriu.

La un moment dat, din acest sicriu a ieșit o domniță, care ar fi reprezentat „speranța”. „Moldova este țara mea, Moldova este țara ta, Moldova este țara noastră”, a declarat Gheorghe Cavcaliuc de la tribună.

Expertul în domeniul PR-ului politic, Aurelia Peru, consideră că Gheorghe Cavcaliuc ar fi comis o greșeală care o să-l coste.

„Cine iese din cosciug poate ajunge în Parlament? „S-a trecut de linia roșie” - este o declarație dintre cele mai uzuale ale liderilor politici. Este pentru prima dată când această concluzie ultimativă poate fi atribuită unei aventuri de lansare în campanie electorală. Și în evenimente de PR politic, au demonstrat-o „ai noștri tineri”, se poate „trece de linia roșie”.

Sicriul a devenit demult simbol în protestele de stradă. De regulă, în felul acesta se bate ultimul cui unei guvernări, unui regim. Să te lansezi, însă, în campanie electorală cu simbolistică funerară este echivalentul unei „eclipse” de rațiune și inteligență. Mi-i teamă să nu fie un semn prost pentru partidul care „iese din cosciug” și vrea să ajungă la lumină”, a scris fosta purtătoare de cuvânt a președintelui Nicolae Timofti, într-o postare pe Facebook.

De menționat că PACE a fost înregistrat în cursa electorală și va fi primul în buletinele de vot la alegerile din 11 iulie.


Video: Vitalie Cojocari


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md