17:46:29 26.04.2024
Stiri

O femeie din Chișinău a vrut să-și salveze soțul de la pușcărie, unde a ajuns după VIOLAREA unui minor, și a plătit 15 000 de euro: După un an a mers direct la CNA

Actualitate 27.05.2021 14:19 Vizualizări1904 Autor: Ziarul National
O femeie din Chișinău a vrut să-și salveze soțul de la pușcărie, unde a ajuns după VIOLAREA unui minor, și a plătit 15 000 de euro: După un an a mers direct la CNA


A vrut să-și scape soțul de închisoare, iar doi taximetriști, prieteni de familie, i-au promis că pot face acest lucru, dar trebuie 15 000 de euro.

O femeie din Chișinău a plătit în mai multe tranșe banii, dar soțul ei, condamnat la zece ani de închisoare pentru violarea unui minor, se află după un an tot acolo, fapt ce a determinat-o să meargă la Centrul Național Anticorupție (CNA).

Cei doi taximetriști au fost reținuți și sunt cercetați pentru trafic de influenţă.

Potrivit CNA, cei doi bărbaţi i-au promis femeii că pot obţine o condamnare neprivativă de libertate pentru soţul ei, pentru că ar avea influenţă asupra unor magistraţi, dar şi asupra unor persoane din cadrul sistemului penitenciar pe care le-ar putea determina să manifeste o atitudine conciliantă faţă de condamnat. De asemenea, aceștia promiteau reducerea pedepsei şi chiar schimbarea acesteia în una mai blândă.

În procesul de acumulare a probelor, precum şi în baza declaraţiilor oferite de denunţător şi alţi martori, s-a constatat că, timp de un an, bănuiţii ar fi primit o sumă de 15 000 de euro în mai multe tranşe, sub pretextul că banii ar fi pentru persoanele responsabile de soluţionarea cazului. Până în prezent însă, situaţia condamnatului a rămas neschimbată, toate deciziile anterioare vizavi de condamnarea la 10 ani de puşcărie „pentru acţiuni perverse asupra unui minor” rămânând în vigoare.

Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, taximetriștii riscă până la 7 ani de închisoare sau amendă penală.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md