01:11:15 27.04.2024
Stiri

Procuratura le cere judecătorilor ca tânăra de la Comrat care și-a UCIS MAMA cu sânge rece să NU fie trimisă la pușcărie: Motivul invocat de procurori

Actualitate 24.05.2021 10:59 Vizualizări2290 Autor: Ziarul National
Procuratura le cere judecătorilor ca tânăra de la Comrat care și-a UCIS MAMA cu sânge rece să NU fie trimisă la pușcărie: Motivul invocat de procurori


Tânăra din Comrat, Ana Aladova, care și-a ucis mama în decembrie 2020 și i-a scos inima din piept, ar putea scăpa de pușcărie. O expertiză psihiatrică a declarat-o „iresponsabilă” pe inculpata care i-a aplicat mamei sale multiple lovituri de cuțit.

Procuratura UTA Găgăuzia anunță că a finalizat urmărirea penală și a trimis cazul spre examinare la Judecătoria Comrat, sediul central.

Procurorii au stabilit că această crimă săvârșită cu o deosebită cruzime a avut loc în dimineața zilei de 11 decembrie 2020, în apartamentul tinerei din Comrat. În rezultatul unui conflict iscat cu mama sa, inculpata i-a aplicat femeii multiple lovituri de cuțit, în urma cărora victima a decedat pe loc.

„Fiind audiată de procurori, tânăra în vârstă de 21 de ani a refuzat să facă declarații. În cadrul acțiunilor de urmărire penală, procurorii au dispus efectuarea expertizei psihiatrice a inculpatei, comisia de specialitate recunoscând-o iresponsabilă. În aceste condiții, procurorii au întocmit ordonanța privind trimiterea cauzei în judecată pentru aplicarea măsurilor de constrângere cu caracter medical, tânăra fiind internată în Spitalul Clinic de Psihiatrie din capitală”, se arată într-un comunicat de presă al Procuraturii Generale.

Astfel, instanța de judecată urmează să decidă asupra internării inculpatei într-o instituție psihiatrică cu supraveghere obișnuită sau riguroasă.

Amintim că presa din regiune scria, imediat după crimă, că victima, în vârstă de 40 de ani, tocmai se întorsese din Germania, unde a muncit în ultimii ani, și a descoperit că fiica sa era consumatoare de droguri.

În urma unei discuții aprinse între cele două, mama anunțând-o că o va interna într-o clinică specializată pentru a o trata, fata a luat un cuțit de la bucătărie și a înjunghiat femeia de mai multe ori.

Fiind sub influența substanțelor narcotice, tânăra i-a scos mamei inima din piept, în timp ce aceasta își dădea ultima suflare, și a aruncat-o, după care a fugit la prietenul ei, și dânsul consumator de droguri.

Tânăra absolvise Colegiul de Medicină de la Cahul. Părinții ei erau divorțați, iar tatăl fetei este o persoană destul de cunoscută în Găgăuzia - Vasile Aladov. Acesta deține o fabrică de păsări și mai multe pământuri în regiune, iar în trecut a candidat la funcția de bașcan al Găgăuziei.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md