08:11:17 27.04.2024
Stiri

New Deal Europe 2021: Republica Moldova, prezentată în EXCLUSIVITATE ca destinație turistică la cel mai mare eveniment internațional de promovare a produselor turistice

Actualitate 28.04.2021 08:30 Vizualizări4248 Autor: Ziarul National
New Deal Europe 2021: Republica Moldova, prezentată în EXCLUSIVITATE ca destinație turistică la cel mai mare eveniment internațional de promovare a produselor turistice


Republica Moldova a fost prezentată în exclusivitate ca destinație turistică la New Deal Europe Marketplace 2021, eveniment care conectează anual principalii buyeri și furnizori din domeniul tursimului din Balcani.

Marketplace-ul a avut loc recent în format online, iar în cadrul evenimentului 200 de clienți turistici din 38 de țări s-au întâlnit cu 148 de furnizori din toate cele 12 țări din regiunea balcanică.

Evenimentul a atins recordul de 3 000 de întâlniri realizate între participanți cu scopul de a stimula turismul în perioada de criză pandemică.

Directorul general al Agenției de Investiții de la Chișinău, Rodica Verbeniuc, a participat în calitate de speaker și a prezentat oferta turistică a Republicii Moldova, accentuând cele mai importante destinații și activități care pot reprezenta puncte de atracție pentru turiști.

Potrivit unui comunicat de presă al Agenției de Investiții, la New Deal Europe Marketplace 2021 și-au prezentat ofertele mai multe companii din industria turismului și a ospitalității din R. Moldova și a fost difuzat și spotul video lansat în cadrul campaniei internaționale „Moldova: A place to find yourself”, care promovează potențialul turistic al Republicii Moldova într-o lumină nouă - o simbioza dintre natură și muzică, gastronomie și vin, aventură și alte experiențe autentice în care oricine se poate regăsi sau reinventa.

Directorul Departamentului regional pentru Europa din cadrul Organizației Mondiale a Turismului, Alessandra Priante, a declarat la eveniment că țările din regiunea balcanică pot servi ca exemplu pentru restul lumii pentru atitudinea lor pozitivă și disponibilitatea de a colabora chiar și pe timp de pandemie.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md