18:14:45 10.05.2024
Stiri

Un fost premier sugerează că Dodon ar putea fi ARESTAT la revenirea în R. Moldova: „Rămâi la Rostov… Acest proces are un „SPONSOR” nou. Ghiciți din trei ori cine e?”

Actualitate 23.04.2021 18:47 Vizualizări16426 Autor: Ziarul National
Un fost premier sugerează că Dodon ar putea fi ARESTAT la revenirea în R. Moldova: „Rămâi la Rostov… Acest proces are un „SPONSOR” nou. Ghiciți din trei ori cine e?”


Fostul premier Ion Sturza îl sfătuiește pe socialistul Igor Dodon să rămână la Rostov și să profite de faptul că rușii îi protejează pe cei care lucrează pentru ei. Această declarație a fost făcută în contextul evenimentelor de astăzi de la Chișinău, soldate cu anularea deciziei prin care Domnica Manole a fost numită în 2019 în calitate de judecător al Curții Constituționale (CC) și numirea unui alt magistrat - Boris Lupașcu.

Potrivit lui Sturza, evenimentele de astăzi ar fi fost girate de un „sponsor” nou. Acesta a sugerat că ar fi vorba de Putin.

„Déjà-vu. Au mai încercat unii să preia cu forța puterea în Moldova. Și?! În comparație cu Plaha, Nimeni Dodon este un pitic fricos, care a fugit la Moscova după ajutor. Cei care au rămas la Chișinău, inclusiv doamna Zâna (Zinaida Greceanîi) își va rupe cămașa de noapte pentru el?! Nu! La ce speră Nimeni? Trupe, parașutiști? Sau ceva mai perfid, provocări din Transnistria? Am un sfat pentru el: Rămâi la Rostov. Profită de faptul că rușii «своих не сдают».

Place sau nu place cuiva, astăzi unicul centru legitim de putere la Chișinău, recunoscut pe larg atât intern, cât și extern, este Președinția - Maia Sandu.

Acest proces are un „sponsor” nou. Ghiciți din trei ori cine e? Prima literă e P”, a scris Sturza pe Facebook.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
10.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Contopirea „Zilei Vi...

09.05.2024 08:45 Ziarul National Nicolae Enciu // 9 mai - simbol al un...

07.05.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cine trage dintre no...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md