13:28:30 07.05.2024
Stiri

VIDEO // Un vicepreședinte de raion din partea PPDA, STROPIT cu verde de briliant de către membrii partidului condus de Cavcaliuc, pentru că s-a vaccinat cu Pfizer înaintea medicilor: „A fost internat în spital și riscă să-și piardă vederea”

Actualitate 07.04.2021 10:08 Vizualizări2203 Autor: Ziarul National
VIDEO // Un vicepreședinte de raion din partea PPDA, STROPIT cu verde de briliant de către membrii partidului condus de Cavcaliuc, pentru că s-a vaccinat cu Pfizer înaintea medicilor: „A fost internat în spital și riscă să-și piardă vederea”


Vicepreședintele raionului Sângerei, Tudor Tutunaru, ales din partea Platformei „Demnitate și Adevăr” (PPDA), a fost stropit marți cu verde de briliant de către reprezentanți ai partidului PACE, condus de fostul șef din Poliție cercetat penal, Gheorghe Cavcaliuc.

Motivul invocat de colegii lui Cavcaliuc este faptul că funcționarul s-a vaccinat cu Pfizer înaintea medicilor, abuzând de funcția pe care o deține.

Tutunaru a fost așteptat la poartă de către un grup de persoane îmbrăcate în geci cu inscripția „PACE”, iar scena „înverzirii” vicepreședintelui de raion a fost filmată și postată pe rețelele de socializare.

„Acest măgar și idiot a îndrăznit să se vaccineze cu Pfizer înaintea medicilor. Așa vor păți toți funcționarii care vor face abuz de funcția lor și se vor vaccina înaintea medicilor, bătrânilor și a poporului!”, a declarat Gheorghe Cavcaliuc, precizând că această practică va fi aplicată „în toată țara”.



Deputatul PPDA, Chiril Moțpan, a condamnat acest gest pe care l-a comparat cu al „naziștilor” și a anunțat că vicepreședintele raionului a fost internat în spital și riscă să-și piardă vederea.

„Un partid numit ipocrit PACE – condus de Gheorghe Cavcaliuc, care și-a depășit în repetate rânduri, în mod criminal, atribuțiile de serviciu – a decis că o persoană publică, Tudor Tutunaru, vicepreședintele raionului Sângerei, responsabil de domeniul sănătate și asistență socială, s-ar fi vaccinat „nemeritat”. Și, ca act de justiție asumat, membri ai partidului i-au aruncat în față și în ochi verde de briliant. Au filmat această acțiune, iar Gheorghe Cavcaliuc a declarat în direct la un post de televiziune că a fost o acțiune „bine gândită” și că asemenea acte vor mai urma, ba chiar vor lua amploare.

Exact ce face o organizație teroristă după un atentat. Deocamdată nu a fost un asasinat, ci o vătămare a sănătății. Tudor, un bun coleg al nostru, a fost internat în spital și riscă să-și piardă vederea, pentru că substanța chimică ce i s-a aruncat în față i-a nimerit inclusiv în ochi. O asemenea acțiune merită ca organele de drept să pornească urmărirea penală, indiferent dacă există sau nu plângerea victimei. Este o infracțiune contra ordinii publice, iar obiectul juridic secundar sunt relațiile sociale cu privire la sănătatea persoanei. Infracțiunea „huliganism”, prevăzută de art. 287 Cod penal”, a scris Moșpan oe Facebook.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
07.05.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cine trage dintre no...

03.05.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu ne deprindem, ...

29.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Avatarul Partidului Șor

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md