09:20:36 26.04.2024
Stiri

Platforma „Pentru Moldova” și fracțiunea Partidului „ȘOR” se vor prezenta la CONSULTĂRILE anunțate de Maia Sandu. Ce mesaj îi vor transmite șefului statului deputații Ulanov, Vitiuc și Bacalu

Actualitate 29.03.2021 10:32 Vizualizări1206 Autor: Ziarul National
Platforma „Pentru Moldova” și fracțiunea Partidului „ȘOR” se vor prezenta la CONSULTĂRILE anunțate de Maia Sandu. Ce mesaj îi vor transmite șefului statului deputații Ulanov, Vitiuc și Bacalu


Platforma „Pentru Moldova” și fracțiunea Partidului „ȘOR” vor participa la consultările anunțate astăzi de președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, la care au fost invitate fracțiunile și grupurile parlamentare.

Astfel, la discuții vor participa deputații Vladimir Vitiuc, Denis Ulanov și Elena Bacalu.

„Fracțiunea Partidului „ȘOR” și Platforma „Pentru Moldova” reiterează că singura cale de depășire a crizei politice și de combatere a pandemiei de coronavirus este învestirea unui guvern cu atribuții și drepturi depline, susținut de o majoritate parlamentară formalizată, capabil să scoată țara din criza pandemică și economică. Prin urmare, deputații Partidului „ȘOR” și ai Platformei „Pentru Moldova” își exprimă speranța că după consultările de astăzi se va reuși rezolvarea problemelor stringente cu care se confruntă R Moldova”, se arată într-un comunicat de presă al Partidului „ȘOR”.

De menționat că Partidul „ȘOR” și Partidul Socialiștilor din R. Moldova (PSRM) nu s-au prezentat la consultările de vinerea trecută, motivând că la ședința Parlamentului se discută chestiuni importante și nu trebuie să lipsească.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md