19:18:15 26.04.2024
Stiri

Duleșteanu vine cu noi EXPLICAȚII privind retragerea subită din cursa pentru funcția de premier: „Am știut că pe la spatele meu se jucau scenarii diferite…”

Actualitate 18.03.2021 09:22 Vizualizări6520 Autor: Ziarul National
Duleșteanu vine cu noi EXPLICAȚII privind retragerea subită din cursa pentru funcția de premier: „Am știut că pe la spatele meu se jucau scenarii diferite…”


Fostul candidat al majorității PSRM-ȘOR la funcția de premier, Mariana Durleșteanu, vine cu noi explicații privind retragerea candidaturii sale, chiar în timp ce Maia Sandu discuta cu liderii socialiștilor la Președinție. Aceasta, aflată la Londra, a avut un mesaj pentru Andrian Candu și Pavel Filip, care au lăsat să se înțeleagă că dânsa nu s-ar fi retras de capul său și că ar fi parte a unui joc.

„Ca să liniștesc haiducii Candu și Filip, voi veni cu mesaje ce țin de decizia luată.

1. Dl. Candu știe bine condiția din partea mea ce ține de susținerea Partidului Șor. Nu am nimic cu doamna Tauber sau alți oameni din această formațiune, dar a fost din start o poziție care a fost reiterată de mine.

Citește și: Igor Dodon ar fi fost TRĂDAT: „Cine a „retras-o” pe Durleșteanu l-a pus cu spatele la zid pe Dodon și a salvat-o in extremis pe Maia Sandu”

2. Domnii Șor, Candu și Filip să mai citească o dată raportul Kroll, căci pușcăria oricum este destinația finală.

3. Am acceptat invitația PSRM, pentru că sunt 37 de mandate și nu 15 versus pokemonii.

Citește și: PSRM și Partidul Șor rămân FĂRĂ candidatul propus la funcția de premier: Anunțul făcut de Mariana Durleșteanu

4. Am dorit să fac o schimbare din interiorul Guvernului, pentru ca să nu regret votul oferit în alegeri, dar am știut că pe la spatele meu se jucau scenarii diferite.

5. Poziția mea a fost clară din start privind Guvernul tehnocrat fără oameni din fracțiuni. Chiar dacă acel Filip zice că nu este așa ceva, ba da - a fost Guvernul Cioloș.

6. Eu știu că prin voința politică și asumare de răspundere se pot face lucruri bune, dar aceasta nu există în Moldova cu regret, doar interese personale și de clan”, a scris Durleșteanu pe Facebook.

CITIȚI și RISE Moldova: Fosta candidată PSRM-Șor la funcția de premier, proprietarea unor imobile de peste un MILION de dolari situate la Londra

De menționat că Mariana Durleșteanu și-a retras candidatura la funcția de premier chiar în ziua când președintele Maia Sandu desfășura consultări cu fracțiunile parlamentare. Retragerea sa neașteptată i-a permis șefului statului să-l desemneze pe Igor Grosu în calitate de candidat la funcția de premier.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md