21:19:25 26.04.2024
Stiri

Premierul DESEMNAT a dezvăluit cele TREI priorități majore din programul său de guvernare. „Am început procesul de atragere a oamenilor de valoare în echipa guvernamentală”

Actualitate 18.03.2021 09:46 Vizualizări2242 Autor: Ziarul National
Premierul DESEMNAT a dezvăluit cele TREI priorități majore din programul său de guvernare. „Am început procesul de atragere a oamenilor de valoare în echipa guvernamentală”


Premierul desemnat, Igor Grosu, susține că abordează cu toată seriozitatea misiunea care îi revine, dar în același timp a lăsat să se înțeleagă că scopul de bază al său e declanșarea alegerilor parlamentare anticipate.

„Vă mulțumesc pentru felicitări, urări de bine și sugestii. Primesc desemnarea mea în calitate de premier drept o misiune grea, pe care o abordez cu toată seriozitatea. Dezideratul meu rămâne necesitatea de a curăța clasa politică și de a avea un Parlament responsabil și legitim care să dezvolte țara în interesul cetățenilor. În perioada următoare, voi avea discuții cu fracțiunile parlamentare, precum și în Consiliul Politic Național al PAS pentru a vedea care sunt modalitățile de a ajunge la acest deziderat”, a menționat Grosu într-o postare pe Facebook.

Citește și: VIDEO, DOC // DECIZIA Maiei Sandu: Liderul fracțiunii parlamentare a PAS, Igor Grosu, desemnat candidat la funcția de PREMIER. „Sper foarte mult că o să organizăm alegerile anticipate în vară, pentru ca să scăpăm și de corupție, nu doar de COVID”

Sursa citată a mai adăugat că deja lucrează la programul de guvernare și a dezvăluit prioritățile Cabinetului său, în cazul în care va fi votat de Parlament.

„Totodată, în calitate de candidat pentru funcția de prim-ministru, am început procesul de atragere a oamenilor de valoare în echipa guvernamentală și lucrăm la programul de guvernare, care e bazat pe trei priorități majore:

Citește și: DOC // Socialiștii au CONTESTAT la Curtea Constituțională decretul Maiei Sandu de a-l înainta pe Igor Grosu la funcția de premier

1). lupta eficientă cu criza pandemică și economică, campania de vaccinare, revenirea la viață normală pentru toți cetățenii;

2). curățarea rapidă de scheme și corupți a instituțiilor, agențiilor și întreprinderilor de stat și cu participare de stat;

3). declanșarea alegerilor anticipate”, a punctat Grosu.

Citește și: Nicolae Negru: „Socialiștii aleargă în URMA TRENULUI cu demersul lor la CC. Dodon nu mai dispune de nicio mutare bună pe tabla de șah. Rămâne doar să ghicim cine a intervenit în „jocul de șah” al lui Dodon-Șor-Plahotniuc...”

De menționat că reprezentanții Partidului Socialiștilor din R. Moldova au contestat la Curtea Constituțională decretul Maiei Sandu prin care Igor Grosu a fost desemnat candidat la funcția de premier.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md