16:47:12 05.05.2024
Stiri

Se pregătește DEBARCAREA lui Dodon de la șefia PSRM. „Să vedeți cu ce viteză va alerga primul la alegeri ANTICIPATE…”

Actualitate 09.03.2021 10:59 Vizualizări3839 Autor: Ziarul National
Se pregătește DEBARCAREA lui Dodon de la șefia PSRM. „Să vedeți cu ce viteză va alerga primul la alegeri ANTICIPATE…” rise.md


Kremlinul ar vrea să scape de Igor Dodon, deoarece acesta trage Partidul Socialiștilor din R. Moldova (PSRM) în jos după ce a pierdut alegerile prezidențiale. Astfel, Moscova îi caută înlocuitor lui Dodon, susține analistul politic Valeriu Ostalep.

„Dodon știe că degrabă vor să-l scoată din funcție. El tremură, nu poate ieși din beții din cauza asta. Deja nu e mare secret că se caută o stea. Vor să-l schimbe, pentru că el e o problemă pentru PSRM. Cu Dodon ei nici nu intră în Parlament și înțeleg asta foarte bine. Pur și simplu încă nu a fost găsită o candidatură”, a spus acesta, în cadrul unei emisiuni de la Jurnal TV.

Pentru ca să aibă în continuare pondere în rândul PSRM, Igor Dodon trebuie să fie prezent în Parlament.

„Dodon e la curent cu toate aceste evoluții. El se teme și dacă vede că acolo se va găsi o modalitate, să vedeți cu ce viteză va alerga el primul la alegeri anticipate. El deja a pornit nunta asta, se întâlnește cu oameni și se pregătește, pentru că el speră să mai păstreze funcția, dar sunt marii dubii că el o să poată. Ați văzut de unde am aflat că doamna Zinaida Greceanâi s-a dus la Moscova? Ce-a făcut ea acolo cred că nici Dodon nu știe”, a adăugat sursa citată.

În același context, acesta a mai subliniat că destituirea lui Igor Dodon din funcția de președinte al PSRM, dar și atacurile la care ar fi supus procurorul general, Alexandr Stoianoglo, vor grăbi declanșarea alegerilor anticipate.

„Alegerile anticipate pot fi organizate cu mult mai repede decât unii își închipuie. În jurul figurii procurorului general au loc jocuri foarte periculoase. Îmi dau bine seama ce se întâmplă și de ce vor să-l scoată și cui încurcă. În curând va fi un scandal politic foarte serios”, a conchis Ostalep.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
03.05.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu ne deprindem, ...

29.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Avatarul Partidului Șor

26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md