18:15:05 05.05.2024
Stiri

VIDEO // Zeci de AMBULANȚE fac coadă la Centrul COVID de la „Moldexpo”: „Unii s-au lăudat că ne-au adus vaccin, dar au UITAT de vaccinare... Alții, deși conduc GUVERNUL, dau vina pe ceilalți și se gândesc: cu cât mai rău, cu atât mai bine”

Actualitate 09.03.2021 17:17 Vizualizări1551 Autor: Ziarul National
VIDEO // Zeci de AMBULANȚE fac coadă la Centrul COVID de la „Moldexpo”: „Unii s-au lăudat că ne-au adus vaccin, dar au UITAT de vaccinare... Alții, deși conduc GUVERNUL, dau vina pe ceilalți și se gândesc: cu cât mai rău, cu atât mai bine”


Zeci de ambulanțe s-au înghesuit astăzi la Centrul de triere de la „Moldexpo”, pentru a lăsa pacienții suspectați că ar fi infectați cu COVID-19. Un video în acest sens a fost făcut public de către liderul Partidului Democrat (PD), Pavel Filip, care a criticat actuala guvernare a socialiștilor, dar și Administrația Prezidențială, care nu invită partidele parlamentare la dialog.

„Ambulanțele fac coadă la Centrul COVID de la „Moldexpo”. Zeci de pacienți luptă cu virusul. Între timp, pe scena politică se pun ultimatumuri, se fac declarații și au loc certuri. Unii s-au lăudat că ne-au adus vaccin, și-au tras câteva poze cu el și au uitat de vaccinare. Sâmbătă, duminică, luni - zero vaccinați. Alții, deși conduc un guvern întreg, dau vina pe ceilalți și se gândesc: cu cât mai rău, cu atât mai bine. Între timp, zilnic ne mor colegi și oameni dragi. Internați în spital, luptă cu virusul scriitorii Spiridon Vangheli, Nicolae Dabija, Aurelian Silvestru”, a scris Filip într-o postare pe Facebook.



Filip a mai adăugat că zilele trecute au decedat și doi colegi de-ai săi de la Ungheni. „Zilele acestea am pierdut doi colegi de la Ungheni din cauza COVID-19. Dumnezeu să-i odihnească pe Mihail Diaconu, vicepreședinte al OT Ungheni a PD și vicepreședinte al raionului, și pe Stepan Pirogan, secretar executiv al OT Ungheni a PD… Ce oare ar mai trebui să se întâmple ca unii să coboare de pe baricade, să lase gândurile despre ratingul partidului și să deschidă ochii să vadă ce se întâmplă în jur? Ne pierdem oamenii. Indiferent că sunt „oameni buni” sau nu. Haideți să ne gândim la ei”, a conchis Filip.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
03.05.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu ne deprindem, ...

29.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Avatarul Partidului Șor

26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md