23:46:42 01.05.2024
Stiri

FOTO // Urări de bine și mii de flori au fost împărțite femeilor din orașul și raionul Orhei, precum și în alte localități din țară, de către echipa lui Ilan Șor

Actualitate 08.03.2021 15:50 Vizualizări1395 Autor: Ziarul National
FOTO // Urări de bine și mii de flori au fost împărțite femeilor din orașul și raionul Orhei, precum și în alte localități din țară, de către echipa lui Ilan Șor


Oficiali ai municipiului și raionului Orhei, dar și membri ai Partidului „ȘOR” au felicitat femeile din oraș și din localitățile raionului cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii. Primarul orașului Orhei, Pavel Verejanu, consilieri municipali, președintele raionului, Dinu Țurcanu, și consilieri raionali, precum și primari din alte localități au surprins doamnele și domnișoarelor pe străzile orașului și raionului Orhei cu zâmbete, voie bună și flori. De 8 Martie, mii de lalele au fost dăruite reprezentantelor sexului frumos și au fost rostite mesaje de felicitare pentru toate femeile, se arată înyr-un comunicat de presă al formatiunii.

„Sunteți sensul existenței pentru bărbați și cele de la care începe viața, precum primăvara se renaște natura. Iubitele noastre mame, soții, surori, fiice, bunicuțe - să aveți mereu zâmbetul pe buze și primăvara în suflet”, s-a adresat primarul Pavel Verejanu locuitoarelor municipiului Orhei.

„Să dea Dumnezeu ca dragostea pe care azi o simțiți să vă însoțească pe tot parcursul vieții! Sunt convins că este loc și de mai bine, deoarece dragostea nu are limite! La bine și la greu! La bucurie și la durere! Numai împreună!”, este mesajul pe care l-a adresat femeilor președintele raionului Orhei, Dinu Țurcanu.

Cu un mesaj de felicitare s-a adresat pe Facebook și Ilan Șor, liderul Partidului „ȘOR”, primar de onoare al municipiului Orhei. „Minunatele noastre femei! Vă mulțumim pentru tot ceea ce faceți pentru noi. Voi sunteți puterea noastră. Iubiți și fiți iubite”, a scris Ilan Șor.

Flori și mesaje de felicitare din partea echipei lui Ilan Șor au ajuns în toată țara.

Și în anii precedenți, echipa lui Ilan Șor a felicitat femeile din țară cu ocazia zilei de 8 Martie și le-au dăruit mii de lalele.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Avatarul Partidului Șor

26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md