07:29:57 26.04.2024
Stiri

Șofer TUPEIST, pe străzile din Chișinău: Fără permis de conducere și cu viteză pe bulevard la volanul unei mașini neîmatriculate. A mințit polițiștii că a consumat substanțe narcotice și a fost „liniștit”cu gaze lacrimogene

Actualitate 04.03.2021 13:29 Vizualizări889 Autor: Ziarul National
Șofer TUPEIST, pe străzile din Chișinău: Fără permis de conducere și cu viteză pe bulevard la volanul unei mașini neîmatriculate. A mințit polițiștii că a consumat substanțe narcotice și a fost „liniștit”cu gaze lacrimogene


Un bărbat de 40 de ani este cercetat pentru cinci încălcări rutiere comise dintr-un foc în traficul din Chișinău, după ce oamenii legii au fost nevoiți să folosească gaze lacrimogene pentru a nu mai opune rezistență.

Insul a fost remarcat de către inspectorii de patrulare în timp ce se deplasa ieri-seară cu viteză pe bulevardul Mircea cel Bătrân din capitală la volanul unui „Wolkswagen”.

Șoferul a fost somat să stopeze autovehiculul, însă acesta a ignorat cerințele agentului de circulație și oamenii legii au fost nevoiți să-l oprească forțat.

Acesta a opus rezistență, iar inspectorii de patrulare au folosit gaze lacrimogene și cătușe pentru a-l „liniști”, mai ales că acestea le-a spus că nu are permis de conducere și că a consumat substanțe narcotice înainte de a urca la volan.

În urma testării narcologice, rezultatul a fost negativ, iar șoferul va trebui să răspundă pentru cinci încălcări.

Este vorba despre conducerea unei mașini care nu a fost înmatriculată conform legii sau nu a fost supus reviziei tehnice; conducerea unui vehiculului fără permis de conducere; exploatarea unei mașinii care nu a fost asigurată de răspundere civilă în modul stabilit; depășirea vitezei de circulație și neîndeplinirea de către conducătorul de vehicul a indicaţiei legale dată de agentul de circulaţie de a opri vehiculul.

Mijlocul de transport a fost evacuat la parcarea specială.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md