22:58:34 26.04.2024
Stiri

Ben Affleck: „Da, sunt alcoolic. Da, am recidivat. Da, am ajuns iar la recuperare...”

Actualitate 28.02.2021 20:06 Vizualizări2804 Autor: Ziarul National
Ben Affleck: „Da, sunt alcoolic. Da, am recidivat. Da, am ajuns iar la recuperare...”


Într-o discuție la Actor Roundtable - The Hollywood Reporter, Ben Affleck a vorbit despre experiența sa de viață și despre cum o transpune într-un rol.

Starul din Batman a povestit despre noua sa peliculă, „The Way Back”. Interpretarea alcoolicului îndurerat Gavin O'Connor i-a adus cele mai bune recenzii din carieră, scrie THR.

„Pentru mine, filmul a fost mult mai mult despre faptul că - indiferent dacă ai trăit destui ani, destule urcușuri și coborâșuri, ai avut copii și ai divorțat, ai experimentat o mulțime de lucruri diferite. Sunt într-un moment în viața mea în care am suficientă experiență de viață pe care să o transmit într-un rol pe care să îl fac cu adevărat interesant pentru mine. Nu sunt suficient de bun cât să-l inventez cu totul, știi?”.

„Înaintând în vârstă și având experiențe personale mai intense, toate acestea au făcut ca actoria să devină mult mai interesantă pentru mine, motiv pentru care m-am simțit mai atras de filme despre oameni cu tot felul de defecte, vicii, imperfecțiuni”.

Ben interpretează un alcoolic și a recunoscut că nu a trebui să facă prea multe cercetări în acest sens din cauza propriilor sale probleme personale.

„Sunt un alcoolic care se recuperează și joc rolul unui alcoolic în film. Este într-adevăr și despre durerea și pierderea unui copil, ceea ce îi mulțumesc lui Dumnezeu, nu am experimentat, este probabil cel mai rău lucru care se poate întâmpla”.

„Sunt multe legate de alcoolism. Alcoolismul, în sine, și comportamentul compulsiv, nu sunt în mod inerent foarte interesante, dar uneori este interesant ce descoperi despre tine în timpul recuperării și încercând să-ți dai seama ce a mers prost, cum să remediezi, cum vrei să arate viața ta mai departe și ce fel de etică vrei adopți. Deci da, sunt alcoolic. Da, am recidivat. Da, am intrat din nou la recuperare. Și apoi am plecat și am făcut acel film...”.

„Nu a trebuit să fac cercetări în ceea ce privește alcoolismul - partea asta am acoperit-o”.

Pe măsură ce se apropie de 50 de ani, Ben mărturisește că este mai mulțumit acum de viața sa de cât a fost vreodată, scrie filmnow.ro.

Vorbind la Actor Roundtable, în fața colegilor Gary Oldman, John David Washington, Delroy Lindo, Sacha Baron Cohen, și Steven Yeun, Ben a declarat:

„Voi avea 50 de ani peste doi ani. Am trei copii cu care vreau să-mi petrec timpul. Am o viața care mă bucură. Și îmi iubesc munca, faptul că pot spune aceste povești cu personaje care sunt la fel de puternice ca toate cele pe care voi le-ați jucat”.

În ceea ce privește viața pesonală, Ben s-a întâlnit cu Gwyneth Paltrow, a fost logodit cu Jennifer Lopez, s-a căsătorit apoi cu Jennifer Garner, iar după divorț a avut relații cu Lindsay Shookus și Ana de Armas.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md