04:35:17 26.04.2024
Stiri

Ce se întâmplă dacă mori în avion? O însoțitoare de zbor povestește îngrozită care este procedura

Actualitate 18.02.2021 07:31 Vizualizări1857 Autor: Ziarul National
Ce se întâmplă dacă mori în avion? O însoțitoare de zbor povestește îngrozită care este procedura


O însoțitoare de zbor i-a lăsat pe spectatori îngroziți după ce a împărtășit pe o rețea de socializare procedura care este urmată dacă un pasager moare în timpul zborului.

Care este procedura

O utilizatoare a platformei Tik Tok care postează pe rețeaua socială detalii despre experiențele sale ca însoțitoare de zbor, a oferit urmăritorilor ei secrete și sfaturi pe care să le urmeze în timpul călătoriei. Unul dintre clipurile postate de însoțitoarea de zbor a strâns peste 2,8 milioane de vizualizări, după ce a fost întrebată care este procedura urmată în cazul în care o persoană moare în timpul zborului. Răspunsul i-a îngrozit pe urmăritori, scrie redactia.ro.

În cazul în care o persoană moare în timpul zborului, tânăra susține că este de așteptat că avionul să aterizeze cel mai probabil la cel mai apropiat aeroport, pentru ca acest lucru să fie rezolvat. Însă, procedura nu este aceeași și în cazul în care un pasager este deja găsit mort în avion.

Tânăra a spus: „Deci, dacă cineva este deja mort și tu știi că nu mai are suflare, iar ceilalți din jur știu același lucru, evident că ceea ce trebuie să faci este să mergi și să îi verifici pulsul și să faci toate procedurile necesare. Dar dacă au un atac de cord și mor, noi nu putem face nimic, tot ceea ce putem face este să așteptăm să ajungem la desynația finală. Deci, vom păstra acel cadavru oriunde s-ar afla el”.

Mărturiile tinerei i-au îngrozit pe ceilalți utilizatori ai platformei.

,,Dacă există suficient spațiu în avion, vom muta cadavrul în rândul din spate și vom încerca să îl așezăm și să îl acoperim cu o pătură. După ce ajungem la destinație scoatem toți pasagerii din avion și apoi experții din domeniul emdical vor intra în avion pentru a scoate cadavrul. Ulterior, vom suna rudele cele mai apropiate ale persoanei decedate și le vom spune că persoană dragă a murit", a mai mărturisit tânăra.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md