06:47:51 27.04.2024
Stiri

FOTO // Noi ADERENȚI la partidul condus de Pavel Filip: „Echipa noastră se mărește cu oameni de calitate, oameni care înțeleg cum putem mișca țara înainte. Acum totul e în blocaj”

Actualitate 18.02.2021 12:52 Vizualizări1488 Autor: Ziarul National
FOTO // Noi ADERENȚI la partidul condus de Pavel Filip: „Echipa noastră se mărește cu oameni de calitate, oameni care înțeleg cum putem mișca țara înainte. Acum totul e în blocaj”


Partidul Democrat (PD) își întărește pozițiile înainte de alegerile parlamentare anticipate, care ar putea avea loc la mijlocul anului curent. Organizația Teritorială Strășeni, care l-a sprijinit pe Pavel Filip la alegerile parlamentare din 2019, și-a mărit rândurile.

„Noi membri în echipa PD Strășeni. Echipa noastră se mărește cu oameni de calitate, oameni care știu să facă diferența între fapte și vorbe”, a scris Pavel Filip pe pagina sa de Facebook, după ce le-a înmânat pământenilor săi din circumscripția uninominală nr. 20, Strășeni, carnetele de membru.

Potrivit lui Filip, R. Moldova se află acum într-un blocaj, iar misiunea formațiunii sale e depășirea acestuia.

„Anii trec, lucrurile se sedimentează și oamenii înțeleg că doar PD știe cum și poate mișca țara înainte. Am demonstrat acest lucru în perioada în care am fost la Guvern, perioadă în care motoarele țării erau pornite și funcționau. Acum totul e în blocaj. Dar problemele oamenilor nu au plecat nicăieri și trebuie rezolvate. Și asta va face echipa PD și în continuare”, a mai scris sursa citată.

De menționat că PD a trecut printr-un amplu proces de reformare, după ce la conducerea formațiunii a ajuns fostul premier.




Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md