01:46:05 27.04.2024
Stiri

FOTO // Șor se plânge că se încearcă ELIMINAREA sa din politică. Acesta a plasat poze cu sine la GUVERN: „Eu, Ilan Șor, mi-am pus cagulă pe cap și am pus PISTOL la tâmplele celor trei premieri, am scos miliardul într-un sac mare din haznaua băncii”

Actualitate 16.02.2021 11:04 Vizualizări3187 Autor: Ziarul National
FOTO // Șor se plânge că se încearcă ELIMINAREA sa din politică. Acesta a plasat poze cu sine la GUVERN: „Eu, Ilan Șor, mi-am pus cagulă pe cap și am pus PISTOL la tâmplele celor trei premieri, am scos miliardul într-un sac mare din haznaua băncii” Facebook/Ilan Șor


Liderul Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, se plânge că unii politicieni ar încerca eliminarea sa din politică, însă afirmă că nu are de gând să cedeze. Acesta a plasat pe Facebook poze ironice, care îl înfățișează în fruntea Guvernului R. Moldova, la Președinție, dar și la Banca Națională a Moldovei.

Șor consideră că toate acuzațiile la adresa sa ar fi nefondate.

„Evident că Șor este vinovat. Da, eu am fost premier, dar mai exact am fost de trei ori prim-ministru – acei care au asigurat prin guvernele conduse de ei retragerea unui miliard de euro din rezerva Băncii Naționale a Moldovei. Eu am fost guvernatorul BNM, lăsând ca acest miliard să fie furat. Eu, Ilan Șor, mi-am pus cagulă pe cap și am pus pistolul la tâmplele celor trei premieri, am scos miliardul într-un sac mare din haznaua băncii”, a scris Ilan Șor într-o postare pe Facebook.

„Înțeleg că urmăriți să mă eliminați de pe arena politică. Pentru că vă împiedic să găsiți așa-zisele „motive obiective” pentru apatia voastră, mediocritatea voastră, a lenei și a impotenței voastre de a rezolva problemele oamenilor care își pun speranțele în voi și vă oferă voturile. Eu sunt întruchiparea faptului că în Moldova poate fi făcută o altfel de politică. Nu sperați, nu am de gând să plec din politică. Voi construi țara așa cum am construit Orheiul, cum construiesc Taraclia și sute de localități din țară. Eu fac ceea ce nu vreți și nu puteți face voi”, a conchis Ilan Șor.

Liderul Partidului „ȘOR” a făcut această postare după ce deputatul Alexandr Slusari a declarat că Procuratura Generală a pus sub învinuire, în cadrul cauzei penale ce vizează concesionarea Aeroportului Internațional Chișinău, un actual deputat, pe Petru Jardan, și un fost viceministru al Economiei, Tudor Copaci, alături de Ilan Șor.




Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md